free download 78 travel guides written by experts

Maria Carneci apare intr-o reclama la Fanul, un parfum cu miros de otet

Vezi prin ce experienţă incredibilă a trecut la Plasa de stele!

De curând, Maria Cârneci a avut parte de o experienţă şocantă prin care nu-şi închipuia că va trece vreodată în viaţă. Îndrăgitei cântăreţe i s-a propus să filmeze un spot publicitar pentru un parfum, oferta fiind iniţial cât se poate de normală şi atractivă. Ajunsă la faţa locului, Maria Cârneci va descoperi însă că parfumul, numit “Fânul”, avea un miros extrem de ciudat. Situaţia se va complica şi mai mult când artista va vedea în direct la tv că spotul respectiv fusese modificat substanţial! Vezi cum a reacţionat Maria Cârneci într-o farsă de senzaţie la “Plasa de stele”, marţea aceasta, de la 20.20!

Prima provocare prin care a trebuit să treacă Maria Cârneci a fost filmarea propriu-zisă a spotului, aceasta trebuind să folosească un parfum foarte straniu făcut în secret de echipa de la “Plasa de stele”, între ingrediente fiind oţet şi clor. Spotul fusese filmat însă cât se poate de simplu, fără decor, doar cu Maria Cârneci spunând un text scurt. Nimic ciudat până în acest punct, dar situaţia va lua o întorsătură neaşteptată când vedeta se va întâlni din nou cu producătorii, alături de care va viziona pentru prima oară spotul chiar la tv, într-un calup publicitar.

Acolo, va descoperi că spotul fusese modificat substanţial, Maria Cârneci apărând pe un câmp, intrând într-o toaletă şi folosind apoi şi ciudatul parfum. Pentru credibilitate, echipa a apelat la complicitatea Elisabetei Turcu, prietena Mariei, care a sunat-o imediat pentru a-i da de înţeles că a văzut şi ea spotul la televizor, întrebându-o cum a ajuns să facă aşa ceva.

Aşa cum era de aşteptat, reacţiile Mariei Cârneci au fost absolut spectaculoase. Cum a făcut faţă acestei situaţii incredibile, rămâne de văzut marţi, de la 20.20, la “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *