Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

G Data InternetSecurity ofera cea mai buna protectie

Tehnologia de securitate germană, câștigătoare în testul comparativ Stiftung Warentest

Nu este potrivit ca o soluție software de securitate să ușureze viața infractorilor online și a programelor malware. A avea o soluție de securitate comprehensivă este așadar un element esențial în buna funcționare și organizarea unui computer. Dar care este soluția pe care un utilizator se poate baza? Aceasta a fost întrebarea adresată de Organizația consumatorilor germani Stiftung Warentest, care a pus sub microscop 14 soluții Internet security și 4 programe antivirus în cel mai recent test comparativ, ediția martie 2012. Rezultatul: ‘Made in Germany’ a fost în vârful piramidei în fiecare segment important al testului. G Data InternetSecurity 2012 a impresionat Stiftung Warentest prin cea mai bună detecție malware, cel mai rapid timp de răspuns la noi amenințări și un firewall excelent. Stiftung Warentest a oferit soluției G Data InternetSecurity distincția de cel mai bun program de protecție antivirus.

”Suntem încântați de rezultatul atât de bun obținut în renumitul test Stiftung Warentest. Încă o dată, acest test aduce o dovadă impresionantă a eficienței tehnologiei de securitate ‘Made in Germany’. În plus, rezultatul arată că înclinarea spre utilizator și suportul oferit au o importanță crucială. Așadar, nu sunt surprins că providerii germani excelează la acest capitol," explică Dr Dirk Hochstrate, Managing Director al G Data. Hochstrate este indignat de performanțele slabe dovedite de unii dintre producători în testul efectuat pe firewall-urile incluse în soluțiile de securitate: "Mi se pare de neînțeles cum unii producători pot dezvolta firewall-uri mai slabe decât cele oferite standard de Windows. Asta înseamnă, de fapt, că sistemele sunt slăbite tocmai de soluțiile de securitate menite să le protejeze."

Concluzia Stiftung Warentest: "G Data oferă cea mai bună protecție antivirus. Programul dezvoltat de compania germană este cel mai rapid în detecția noilor amenințări. Firewall-ul G Data este mai bun decât firewall-ul Windows 7."

Detalii ale testului

● Soluții de securitate testate: 14 soluții Internet security, inclusiv G Data InternetSecurity 2012, și 4 programe antivirus
● Număr de programe malware testate: 1800 fișiere cu amenințări curente
● Publicat în ‘testul’ revistei, ediția martie 2012

Cea mai recentă versiune a soluției InternetSecurity inclusă în generația 2013 va fi comercializată în luna aprilie și în România. Utilizatorii soluției G Data InternetSecurity 2012 beneficiază de upgrade gratuit la versiunea 2013.

G Data InternetSecurity 2013

Protecție comprehensivă instantă împotriva virușilor și a tuturor riscurilor de pe Internet.

G Data InternetSecurity 2013 folosește cele mai noi tehnologii pentru a furniza cea mai bună protecție posibilă împotriva virușilor, atacurilor de hacking și a tuturor pericolelor de pe Internet. Filtrul antispam inclus blochează toate e-mail-urile nedorite sau periculoase. Soluția de securitate include și un modul de control parental destinat pentru protecția copiilor de website-urile neadecvate. G Data InternetSecurity 2013 este rapid și ușor de setat, funcționează silențios în background și nu încetinește sistemul.

Versiuni și prețuri

G Data InternetSecurity 2013 ESD 1 PC: RRP 19 €
G Data InternetSecurity 2013 1 PC (cutie): RRP 20 €
G Data InternetSecurity 2013 ESD 3 PC: RRP 24.50 €
G Data InternetSecurity 2013 3 PC (cutie): RRP 26 €

Cerințe de system

PC cu Windows 7/Vista (32/64-bit) cu cel puțin 1 GB RAM sau Windows XP (cel puțin SP2, 32-bit) cu 512 MB RAM

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *