free download 78 travel guides written by experts

Marelvi lanseaza frigiderele Liebherr in Romania

O noua marca premium pe piata aparatelor de refrigerare

Incepand din luna aprilie, piata frigiderelor de lux din Romania se extinde odata cu patrunderea marcii Liebherr, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Compania Marelvi este importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor Liebherr pentru uz casnic.
Marelvi este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata retailerilor independenti de electronice si electrocasnice din Romania, activand in servicii de trade marketing, retail si logistica la nivel national. Compania detine un un segment important din distributia nationala pentru majoritatea marcilor internationale de prestigiu, printre care, incepand cu luna aprilie, se va numara si Liebherr.

Grupul german Liebherr este prezent, la nivel global, cu o gama complexa de produse destinate atat sectorului industrial, cat si celui casnic. Cele peste 100 de sedii Liebherr din toata lumea totalizeaza un numar de peste 26.000 de angajati. In 2006, grupul de companii Liebherr a realizat, la nivel mondial, vanzari de peste 6,5 miliarde Euro.

Din gama bogata de produse industriale Liebherr fac parte utilaje destinate sectorului maritim, constructiilor sau transporturilor: macarale, excavatoare, sisteme de masurare si controlare, aparate de aer conditionat pentru trenuri si vehicule, diverse elemente pentru industria constructoare de masini si multe altele.

Din seria electrocasnicelor, Marelvi lanseaza in Romania gama premium de aparate de refrigerare LIEBHERR: frigidere, combine, lazi congelatoare, frigidere pentru vinuri. Aceasta gama se remarca printr-o inalta calitate si un design exceptional, avand  o traditie de 50 de ani in productia de aparatura frigorifica.

In 2007, Liebherr a obtinut o serie de distinctii intre care se numara premiul pentru cel mai inovator brand  – “PLUS X AWARD” (Premiu pentru inovatie, design si ecologie) si premiul pentru “Kitchen Innovation Of the Year 2007”, avand o puternica strategie de marketing orientata atat spre produs, cat si spre client.

Aparatura frigorifica marca Liebherr este special conceputa pentru consumatorii exigenti, care isi doresc un stil de viata luxos, dar in acelasi timp ecologic si economic.

Bucuresti, 10.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *