free download 78 travel guides written by experts

Mapa de presa completa – Sezonul 2014 BMW in DTM

Campionatul German de Turisme (DTM) reprezintă unul din cele mai disputate şi spectaculoase competiţii pe circuit din acest moment, reunind cei mai importanţi constructori premium la nivel mondial. BMW are o tradiţie bogată în acest campionat, cu un total de 51 de victorii.

În 2012, BMW a avut o revenire istorică în DTM, după o pauză de 20 de ani. În final avea să ajudce, încă de la debut, titlul pentru constructori, piloţi şi echipe. În 2013, după un sezon disputat, încheia pe prima poiziţie în clasamentul constructorilor şi, prin Augusto Farfus (BRA), pe locul doi la piloţi.

Sezonul DTM 2014 se pregăteşte să debuteze în acest weekend, pe 4 mai, la Hockenheim. Sunt programate în total 10 curse. Vor fi 4 echipe şi 8 piloţi care vor purta sigla mărcii: alături de Augusto Farfus, Joey Hand, Bruno Spengler, Martin Tomczyk, Timo Glock şi Marco Wittmann se alătură debutanţii Maxime Martin şi António Félix da Costa.

Informaţii complete despre programul BMW în DTM 2014 găsiţi ataşat sub forma două fişiere PDF (limba engleză).

Pentru a vă abona la serviciu de infroamţii BMW DTM, trimeţi un mail la adresa bmw@bs-plus.de. Este disponibil şi un serviciu de notificări SMS care poate fi solicitat gratuit la aceeaşi adresă de mail.

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *