free download 78 travel guides written by experts

Doctor MIT, prima emisiune medicala din Romania premiata de CNA, sponsorizeaza

Transylvania Horse Show

• Competiția ecvestră Transylvania Horse Show se va desfășura în perioada 2-4 mai, în satul Prod, comuna Hoghilag, județul Sibiu;
• Doctor MIT vizează să promoveze stilul de viață sănătos, menținut prin sport.

Emisiunea Doctor MIT, difuzată în fiecare sâmbătă seară, la România TV şi singura cu profil medical din ţară care a fost premiată, în decembrie anul trecut, de către Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), va sponsoriza ediţia din acest an a competiţiei Transylvania Horse Show, care se va desfăşura în perioada 2-4 mai.

“Îmi doresc ca emisiunea Doctor MIT să fie sponsor şi susţinător permanent al acestei competiţii. În calitatea mea de medic, dar şi de realizator al unei emisiuni medicale, îmi doresc să promovez sănătatea şi stilul de viaţă sănătos. Transylvania Horse Show este o competiţie sportivă şi cu toţii ştim că nu este nimic mai important pentru starea noastră generală de bine decât sportul. Vreau să ofer puterea exemplului tuturor românilor, mai ales celor care ne urmăresc în mod regulat, şi astfel să ne implicăm tot mai mulţi în activităţi fizice, dar şi de sprijinire a celor mai importante întreceri”, a declarat dr. Bogdan Ivănescu, realizatorul emisiunii Doctor MIT.

Transylvania Horse Show se desfăşoară în satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighişoara), un loc recomandat drept unul din primele locuri din lume unde poți călări ca turist. Competiţia este organizată de Cross-Country Farm, cu sprijinul Federaţiei Ecvestre Române şi al Federaţiei Ecvestre Internaţionale. Organizatorii evenimentului se bucură de sprijinul masiv al voluntarilor atât din ţară cât şi al celor din străinătate, în acest an fiind înregistrați peste 100 de sportivi, aceasta fiind în sine un record al acestui eveniment sportiv.

Emisiunea Doctor MIT s-a mai implicat şi a mai sprijinit şi alte demersuri, unul dintre acestea fiind Zilele Educaţiei Medicale, organizate de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. Emisiunea difuzată la Realitatea TV a fost sponsorul acestui eveniment în 2013 şi urmează să fie unul dintre principalii susținători şi în 2014.

Unele dintre subiectele abordate în cadrul emisiunii Doctor MIT sunt: silicoanele împiedică în mod real alăptarea, este sau nu vitiligo contagios, vaccinarea copiilor duce în mod real la autism sau în ce măsură chelia la bărbaţi reprezintă un semn de virilitate.

Doctor MIT se difuzează în fiecare sâmbătă seară, la ora 23:45, şi are o audienţă cuprinsă între 80.000 şi 115.000 telespectatori.

Mai multe detalii, puteti găsi accesând site-ul emisiunii: www.doctormit.ro.

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *