free download 78 travel guides written by experts

Manuel Dinculescu de la Radio 21 s-a aruncat in gol de la 4000 de metri

Manuel Dinculescu, prezentatorul emisiunii Matinalii 21 de la Radio 21 alături de DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, şi-a luat inima în dinţi şi a decis să sară pentru prima oară cu paraşuta. Şi pentru că nu putea face acest pas singur, Manuel a ales o ascultătoare care să îl însoţească pe Aerodromul Clinceni şi să sară alături de el.

După ce s-au echipat corespunzător şi au primit toate instrucţiunile necesare, Manuel şi ascultătoarea Radio 21 au urcat cu avionul până la altitudinea de 4000 de metri, de unde s-au aruncat în gol într-un salt pe care amândoi spun că nu îl vor uita niciodată.

„Nu mai sărisem niciodată cu paraşuta, aşa că trebuie să recunosc că am avut nevoie de curaj pentru a face asta. Însă acum nu regret. Au existat şi câteva ezitări atunci când s-a deschis uşa avionului şi am văzut de la ce distanţă urmează să sar, însă emoţiile au dispărut repede când am ajuns în aer. Este o senzaţie extraordinară pe care nu o voi uita niciodată.”, spune Manuel Dinculescu.

Pe aerodromul din Clinceni, ascultătoarea Radio 21, cea care a câştigat săritura cu paraşuta în cadrul unui concurs organizat în matinal, a făcut cel mai important pas din viaţa sa: şi-a cerut iubitul în căsătorie imediat cum a ajuns la sol, iar acesta a acceptat imediat.

Clipurile în care Manuel Dinculescu sare de la 4000 de metri cu paraşuta pot fi urmărite accesând link-ul de mai jos:
//www.youtube.com/playlist?list=PLOtbh4Bo6D9O7qIDtDumw7EGwZdhHcfXH.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *