free download 78 travel guides written by experts

Manifestatie pentru Basarabia – ora 19.00 in fata Teatrului National

Situaţia este dramatică la Chişinău. Duminică a fost înmormântat prima victimă a torturii poliţiei, Valeriu Boboc. Datele furnizate de poliţie afirma ca au fost arestati in jur de 200 de cetăţeni. Presa din Chişinău, însă, a întocmit în baza apelurilor rudelor celor dispăruţi o listă de peste 800 de cetăţeni arestaţi.

In Bucuresti, diseară la ora 19.00 Comitetul pentru Alegeri Libere în Basarabia va organiza o manifestaţie pentru oprirea abuzurilor regimului criminal comunist în faţa Teatrului Naţional.

Comitetul a fost format ad-hoc în Piaţa Universităţii săptămâna trecută şi este format din 8 organizaţii (Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti; Liga Studenţilor Basarabeni din Bucureşti; Asociaţia Studenţilor şi Elevilor Basarabeni din Bucureşti; Grupul de Exprimare Socială a Tinerilor Basarabia; Oficiul pentru Comunicare Internaţională şi Drepturile Omului; Asociaţia 21 Decembrie 1989; Seniorii Ligii Studenţilor din România şi Grupul de Acţiune Noii Golani).

Scrisoarea deschisă depusă de C.A.L. a fost semnată până acum de peste 60 de organizaţii şi a fost depusă în cursul zilei de ieri la ambasadele statelor din UE, la delegaţie UE în România şi la ambasada SUA.

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *