free download 78 travel guides written by experts

Varianta finala a site-ului www.valdivia.ro este publica

Webvertise Web design prezinta astazi un nou site despre resurse umane: www.valdivia.ro. De ce este util un site desppre resurse umane? Resursele umane dintr-o companie sunt un element cheie in mentinerea si dezvoltarea unei companii pe piata in care activeaza.

Cine este clientul companiei de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise? Valdivia Recruitment este o companie in plina dezvoltare in domeniul resurselor umane. Compania are o echipa tanara, dedicata si cu mult entuziasm. Conform afirmatiilor de pe site-ului proaspat lansat, echipa Valdivia Recruitment considera ca: "misiunea noastra este sa oferim solutii integrate in domeniul resurselor umane, prin dezvoltarea unor parteneriate de durata, bazate pe incredere si profesionalism, printr-o activitate care imbina experienta, expertiza si pasiunea pentru domeniu."

Care este magia site-ului? Un element fascinant al site-ului este tema de culori aleasa. Astfel, pe site predomina culorile portocaliu si gri, ceea ce fac site-ul foarte atractiv pentru vizitatori.

In meniul principal www.valdivia.ro, accesibil din orice pagina a site-ului, se pot vizualiza pagini precum: Servicii clienti (Recrutare si selectie, Centre de Evaluare pentru Selectie, Centre de Evaluare pentru Promovare, Leasing de personal, Analiza posturilor si intocmirea fiselor de post, Outplacement, Evaluare Psihologica, Consultanta Psihologica Organizationala, Comanda serviciu) si Servicii candidati (Orientare in cariera, Plasare profesionala, Munca temporara).

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *