metalshow

Mai sunt doar doua zile de inscrieri la preselectia pentru bursele “Mici interpreti”

Sambata, 31 iulie, intre orele 10-14, Boem Club va organiza la sediul clubului preselectia intitulata «Mici interpreti», in vederea acordarii unor burse de studiu in domeniul muzicii. La aceasta preselectie sunt asteptati sa participe toti copiii cu varste intre 6 si 14 ani care considera ca au aptitudini muzicale si nu au mai luat lectii de muzica pana acum, dar isi doresc sa invete sa cante la pian, chitara, voce, vioara sau violoncel.

Bursele constau in lectii de muzica graduite in cadrul clubului pe durata unui an de zile, bursierii avand posibilitatea sa lucreze in aceasta perioada cu profesionisti in muzica, profesori absolventi de conservator cu experienta in predare.

Totodata, cei care vor fi selectati bursieri in cadrul Boem Club, vor avea posibilitatea sa participe la spectacolele Boem Club, in calitate de interpreti.

«Multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne ajuta sa facem cunoscuta organizarea acestei preselectii, astfel incat informatia despre aceasta initiativa sa ajunga la cat mai multi copii si parinti care sa poata participa in cadrul ei. Preselectia face parte din componenta de CSR a companiei si prin intermediul ei, alaturi de alte initiative aflate in desfasurare sau in stadiu de proiect, ne propunem sa implicam in sfera artelor cat mai multi copii talentati.» Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club

Bucuresti, 29.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *