metalshow

Mai multe aplicatii on-line pentru automobil

– BMW ConnectedDrive si MINI Connected integreaza Spotify in automobil

Liderul mondial al serviciilor streaming de muzică, Spotify, este acum integrat în automobilele BMW şi MINI, furnizând muzica perfectă pentru orice călătorie. Spotify îţi aduce deja muzica potrivită pentru orice moment pe computer, telefonul mobil, tabletă şi sistemul de home entertainment.

Începând de astăzi, toţi utilizatorii Spotify de pe terminale iOS – atât ai serviciului gratuit, cât şi ai celui Premium – se pot bucura de o experienţă muzicală perfectă când conduc modele BMW şi MINI:

  • Accesează propria muzică sau propriile playlist-uri ori utilizează facilităţi precum Radio şi Browse pentru a găsi muzica perfectă pentru fiecare stare şi moment;
  • Se bucură de o experienţă intuitivă de vizionare pe monitorul de control al automobilului, ecran high-resolution;
  • Utilizare confortabilă şi în siguranţă a controlerului iDrive;
  • Abonaţii premium se pot bucura, la cerere, de mai multă muzică de înaltă calitate (320kbps) – care se aude foarte bine pe sistemul audio al automobilului -, precum şi de ascultate offline şi fără reclame.

"Suntem foarte încântaţi de parteneriatul cu BMW care de astăzi aduce Spotify în gama de servicii oferite de automobile lor premium", a declarat Jorge Espinel, vicepreşedinte Spotify pentru dezvoltare globală a afacerii. "BMW ConnectedDrive oferă în automobil cele mai populare funcţii ale aplicaţiei mobile Spotify, cu acces sigur la toată muzica pe care ţi-ai dori-o vreodată. Indiferent dacă vrei să asculţi propria muzică, să cauţi o listă prestabilită de melodii sau pur şi simplu să te bucuri de Spotify Radio, Spotify îţi va oferi mereu muzica perfectă pentru orice călătorie."

Spotify nu este încă disponibil pe App Store România din cauza restricţiilor de licenţă. Cu toate acestea, utilizatorii care au aplicaţia instalată, o pot folosi pe orice automobil compatibil cu funcţia Apps. Utilizatorii din România au însă disponibile alte aplicaţii de muzică cu funcţii asemănătoare. Dintre acestea se remarcă Deezer, o aplicaţie susţinută de Orange în ceea ce priveşte traficul de date pe mobil, ceea ce o face deosebit de interesantă pentru publicul din România.

Smartphone-uri şi aplicaţii în automobil

Cu scopul de a permite o utilizare confortabilă şi în condiţii de siguranţă a aplicaţiilor în automobile, BMW Group a fost un pionier al integrării smartphone-urilor şi a certificat deja numeroase aplicaţii ce pot fi accesate în modelele BMW şi MINI. Aceste aplicaţii au fost optimizate pentru a fi utilizate într-o călătorie, pot fi operate prin intermediul controlerului iDrive sau a controlerului MINI fără a distrage atenţia conducătorului şi sunt vizualizare pe Control Display, respectiv pe MINI Centre Instrument. Aplicaţiile aduc funcţii noi în automobil, perfect integrate în sistemul iDrive, fără a fi nevoie de modificări asupra automobilului.

În acest moment, utilizatorii din România pot alege între 11 aplicaţii, incluzând-o şi pe cea proprie, BMW Connected sau MINI Connected. La rândul ei, aceasta integrează multe funcţii, precum web radio, last mile navigation, Facebook sau Twiiter.

Gama de aplicaţii este în expansiune continuă. Cele mai noi disponibile pentru România sunt „BMW M Lap Timer” – care permite acumularea completă de date de telemetrie, precum şi „Glympse” – o aplicaţie social media de location sharing.

Despre Spotify

Spotify este un serviciu digital de muzică, laureat cu numeroase premii, care îţi oferă acces la cerere la peste 20 de milioane de melodii. Visul nostru este să facem ca toată muzica din lume să fie disponibilă instantaneu oricui, oriunde şi oricând doreşte. Cu Spotify este mai uşor ca niciodată să descoperi muzica, să o gestionezi şi să o împărtăşeşti cu prietenii tăi, în timp ce artiştii obţin o afacere corectă.

Spotify este disponibil acum pe 58 de pieţe la nivel global, cu peste 50 de milioane de utilizatori activi şi peste 12,5 milioane de abonaţi plătitori.

www.spotify.com

Integrarea aplicaţiilor.

Această aplicaţie a fost certificată special de BMW pentru utilizarea sigură în automobil. Aplicaţia utilizează tehnologia A4A (aplicaţii pentru automobile) a BMW Group şi poate fi descărcată din Apple App Store pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS. După conectarea smartphone-ului la automobil prin conexiune USB sau adaptorul snap-in şi pornirea aplicaţiei, utilizatorilor li se prezintă diferite funcţii prin intermediul controlerului iDrive /MINI, Control Display/MINI Centre Instrument şi sistemul audio al automobilului. Pentru utilizarea aplicaţiei în modelele BMW şi MINI, trebuie comandate serviciile BMW ConnectedDrive sau opţiunea MINI Connected.

Bucuresti, 18.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *