free download 78 travel guides written by experts

Maguay va participa la DreamHack Bucharest 2016

Maguay, cel mai important producător autohton de servere și PC-uri, prezintă noile sisteme de gaming Maguay GamePower și MyWay la DreamHack Bucharest 2016, cel mai mare festival de cultură digitală din lume.

Ajuns la cea de-a VI-a ediție, DreamHack Bucharest 2016 va aduce, din nou, cele mai bune echipe profesioniste de CS:GO din lume și foarte multe surprize pentru pasionații de gaming și de eSports.


Prezent pentru a VI-a oară la DreamHack, standul Maguay va oferi vizitatorilor săi posibilitatea de a concura în cadrul miniturneelor de joc, disponibile tuturor participanților la festival – fiecare vizitator având șansa de a testa „cele mai tari sistemele de gaming din România”, de a se distra și de a câștiga un premiu.

La stand se vor prezenta cele mai noi sisteme bazate pe procesoarele Intel din generația a VI-a, Skylake, precum și noile plăci video NVIDIA Pascal. Dintre produsele expuse, enumerăm:
 ·    Sistemul Maguay GamePower AiO, un PC de tip all-in-one destinat gaming-ului fără compromis, cu un ecran curbat de 34″ și configurat cu cele mai performante componente standard ale momentului, ce va impresiona la toate capitolele;
 ·    Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme și cea mai dorită placă video a momentului;
 ·    Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor și  placă video de desktop, ideal pentru VR (realitate virtuală), cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.
 ·    Mezinul gamei Maguay GamePower, în ediția specială  League of Legends – cu un design compact și configurat special pentru a rula jocurile de tip MOBA la calitate maximă – dar la un cost minim. Acesta va avea un preț promoțional pe perioada festivalului și va avea inclus și un monitor Full HD de 21”, Maguay MyWay View.


„Lansat la evenimentul nostru din vară, F5, Maguay GamePower AiO aduce o serie de caracteristici, în premieră pe un sistem all-in-one: ecran curbat și componente de desktop, în format standard. Practic, GamePower AiO oferă un sistem compact, dar care nu face rabat la nimic, prezentând toate avantajele desktop-urilor și permițând upgrade-uri ulterioare, la toate nivelurile. AiO-ul nostru este o experiență nouă, pe care o vom prezenta cu mândrie la ediția DreamHack Bucharest din această toamnă.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta vizitatorii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor – indiferent dacă vorbim despre un sistem de gaming sau de o stație de lucru profesională.


„Revenim la DreamHack cu produse ce vor fi mai performante, mai interesante și cu siguranță vor fi și mai dorite de către vizitatorii noștri. Bazate pe cele mai noi tehnologii, acestea aduc mai multă performanță per watt consumat și leu cheltuit, iar sistemul GamePower Junior LOL va impresiona, fără discuție, având cel mai bun raport preț/performanță, fiind sistemul MOBA ideal: accesibil, dar plin de potențial.” a declarat Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay

Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii de la DreamHack, unde aceștia pot câștiga numeroase premii, oferite de către Maguay și partenerii săi Intel, HyperX și retailerul Flanco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *