free download 78 travel guides written by experts

Magister Software si francizorul CBA Nord Vest consolideaza comertul traditional

Magister SoftwareÎn mai 2015, furnizorul de soluții pentru retail Magister Software și CBA Nord Vest, cunoscut operator de retail în nord-vestul României, lansau o campanie menită să-i susțină pe comercianții din franciza CBA să-și informatizeze activitatea cu ajutorul soluțiilor specializate SmartCash RMS. De atunci, în decurs de trei luni, tot mai multe magazine din francizele CBA și Privat au decis să implementeze soluțiile SmartCash RMS pentru a putea face față concurenței acerbe reprezentate de marile lanțuri de retail.

Având drept obiectiv comun consolidarea comerțului tradițional din România, companiile Magister Software și CBA Nord Vest, ambele jucători importanți pe piața națională de retail, le-au adresat comercianților din franciza CBA, precum și potențialilor francizați, propunerea de a-i sprijini în procesul de informatizare a activității, oferindu-le condiții avantajoase și prețuri speciale la achiziția soluțiilor complete dezvoltate de Magister Software. Astfel, în prezent, comercianții din francizele CBA sau Privat beneficiază de reduceri importante la componentele software, la echipamentele IT și la serviciile de instalare a soluțiilor. De asemenea, datorită colaborării dintre Magister Software și CBA Nord Vest, francizații au acces la serviciul SmartCash Gateway pentru automatizarea procesului de aprovizionare. Printre magazinele care beneficiază de aceste tehnologii se numără Jozsa B. Ildiko II CBA, Albinița Mov SRL Privat, Melaser Store CBA, Evelyn Alfred SRL CBA, Farnas Robkar SRL-D Privat și Giulia Vest Pan SRL CBA.

CBA însumează, în prezent, un lanț de retail, un important centru logistic de 6500 mp și un sistem de franciză pentru comercianții tradiționali din nord-vestul țării – în fapt, o asociere a comercianților autohtoni în scopul organizării pieței în fața retailerilor internaționali astfel încât să poată obține condiții comerciale mai avantajoase prin unificarea puterii de negociere. În acest scop, francizele propuse de CBA Nord Vest vin în ajutorul comerciantilor independenți cu un brand consacrat, gamă variată de produse proprii, promoții și materiale promoționale menite să consolideze imaginea brandului – reviste periodice cu oferte, pungi și etichete personalizate.

„Comerțul de astăzi depinde enorm de valoarea brandului. Am observat cu toții declinul comerțului independent din ultimii ani. Putem spune că trăim în era hipermarketurilor și supermarketurilor din lanțuri internaționale. Totuși, încă există oportunități și pentru retailerii independenți, în special în zonele rurale, dar nici acolo succesul nu este garantat. De aceea, asocierea cu un brand puternic – cum ar fi, în nord-vestul României, brandul CBA – este un «colac de salvare» pentru micii retaileri. La fel este și informatizarea activității prin utilizarea unor programe software și echipamente specializate pentru retail. Magister Software și CBA Nord Vest au demarat acest parteneriat fiindcă ne dorim să sprijinim și să creștem comerțul independent împreună. Îi invităm pe toți retailerii, francizați CBA și nu numai, să se intereseze ce beneficii le oferă soluțiile noastre. Noi și partenerii noștri locali le stăm la dispoziție“, declară Mihaela Petcu, director de vânzări naționale Magister Software.

Peste 55% din totalul comenzilor plasate pe platformă în prima jumătate a lui 2015 au fost făcute prin intermediul aplicației mobile, preconizându-se o creștere cu 15% până la sfârșitul anului.

Bucuresti, 14.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *