Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lumea lui Moș Crăciun se mută la Sun Plaza

În preajma sărbătorilor de iarnă, Sun Plaza îi întâmpină pe cei mici cu activități și ateliere, iar pe cei mari cu multe idei de cadouri! Finalul lunii noiembrie și luna decembrie, până de Ajun, sunt dedicate târgurilor și acțiunilor ce anunță venirea lui Moș Crăciun!

La o săptămână după aprinderea celei mai mari instalații indoor de lumini (peste 500.000 beculețe) de Crăciun, surprizele continuă să apară! Începând cu 25 noiembrie ești invitat să pășești în lumea lui Moș Crăciun prin deschiderea oficială a Târgului de cadouri dedicat sărbătorilor de iarnă, ce se va desfășura sub atenta supraveghere a mamutului și ursului din expoziția Ice Age (deschisă până pe 31 ianuarie)!

Între 8 și 24 decembrie, toți copiii care au fost cuminți anul acesta sunt invitați să îl întâlnească pe Moș Crăciun, în următorul program: câte 4 zile pe săptămână: Joi, Vineri între 17:00-19:00 și Sâmbătă și Duminică între 13:00-19:00, în zona restaurantelor de la etajul 1.

Luna decembrie este dedicată jocului, bunei dispoziții și zâmbetelor, iar cei mici se vor putea bucura de toate acestea în weekend-urile 9-11 decembrie și 16-18 decembrie! Moșul și spiridușii săi au pregătit diverse activități interactive pentru cei mici.

In plus, ajutoarele Moșului promit să îi învețe pe toti cei care trec pragul Sun Plaza cum să împacheteze cele mai frumoase cadouri pentru familie și prieteni. Colțul de împachetat cadouri și zâmbete pentru cei dragi va fi deschis la parter, în intervalul 12:00-21:00, începand cu data de 8 decembrie.

Vizitează lumea lui Moș Crăciun din Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine cu multe surprize și bucurii pentru cei mici și cei mari! Mai multe detalii pe https://www.sun-plaza.ro/event/lumea-lui-mos-craciun-se-muta-la-sun-plaza/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *