free download 78 travel guides written by experts

Lowe&Partners #dacupace pentru ZIZIN

Lowe&Partners devine, în urma unui proces amplu de selecție, agenția care se va ocupa de promovarea brandului de apă minerală ZIZIN. Agenția a dezvoltat deja prima campanie de imagine pentru ZIZIN, care are drept obiectiv diferențierea brandului, într-un mod creativ și original, în fața consumatorilor, într-o piață aglomerată și vocală, cea a apelor minerale.

Poziționarea propusă de Lowe&Partners este susținută de produs în sine, fiindcă este vorba de o apă echilibrată cu un conținut optim de minerale și un PH neutru, care răspunde preocupărilor consumatorului pentru sănătate și un stil de viață armonios.

“Apa minerală ZIZIN se bucură, din cele mai vechi timpuri, de recunoașterea efectelor benefice pe care le are asupra organismului. Microbiologic pură de la sursă, apa minerală este potrivită pentru consumul zilnic al întregii familii, astfel, cu ZIZIN trăiești sănătos și în armonie. Conceptul propus de Lowe&Partners reflectă și transmite cu fidelitate valorile ZIZIN iar modalitatea creativă de promovare a acestora reprezintă motivul pentru care am ales să lucrăm împreună.”, a declarat Erhard Lorenz, Director Marketing, Apemin ZIZIN.

#dacupace cuplu

Parteneriatul dintre Lowe&Partners și ZIZIN pornește cu prima campanie creativă integrată ”Dă cu pace”, campanie în care oamenii devin ambasadori ZIZIN și dau cu pace.

“În fiecare zi oamenii au parte de conflicte inerente, fie că vorbim despre familie sau despre situații din viața cotidiană. Astfel de momente duc la o stare de nervozitate care îi poate face pe oameni să își piardă cumpătul și să acționeze impulsiv. Se știe însă că o persoană echilibrată spune întotdeauna mai ușor ‘’iartă-mă’’, iar ZIZIN propune un stil de viață echilibrat, mai cumpătat și mai înțelegător, de aici conceptul campaniei Dă cu Pace.”, spune Diana Stancu Mottok, Account Director, Lowe&Partners.

#dacupace intre frati

Campania este ancorată într-o platformă online – //www.dacupace.ro/, ce are la bază un instrument interactiv prin care utilizatorii sunt încurajați să transmită mesaje împăciuitoare adresate persoanelor cu care s-au certat.

Astfel, împrumutând informații din paginile de Facebook ale utilizatorilor, aplicația permite transmiterea unei dedicații muzicale personalizate prin intermediul lui Bogdan, vocalul trupei El Negro. Acesta a înregistrat 3 clipuri pe un fond muzical și versuri special create pentru a rezolva situația în care se pot afla aceștia: după o ceartă în cuplu, după o ceartă în familie, sau după o ceartă cu cel mai bun prieten/prietenă.

#dacupace intre prieteni

De altfel, misiunea platformei devine și mai complexă în cadrul secțiunii “Pace în România”, care va oferi pe parcursul anului instrumente de „împăciuire” utilizabile în fel de fel de situații conflictuale. Utilizatorii se vor putea ralia mișcării câștigând aceste instrumente dar și încărcând fotografii – manifest pentru pace sub hashtag-ul #dacupace.

Pentru a sprijini acest demers au fost deja create o serie de materiale (mănușa pacificatoare ZIZIN, suportul de număr de telefon pentru mașină parcată neregulamentar) care îi încurajează pe oameni să dea cu pace.

Campania, care se va desfășura la nivel național în perioada aprilie – iunie va fi comunicată outdoor, la radio și, desigur, online.

Echipa Lowe&Partners care a dezvoltat conceptele creative pentru campania ZIZIN este formată din Manuela Gogu (Creative Director), Andrei Munteanu (Copywriter), Victor Oprișan (Art Director) și Elenda Dospinescu (Digital Creative Manager). Diana Stancu-Mottok (Account Director) și Ruxandra Popescu (Junior Account Executive) au fost responsabile de Client Service. Din partea ZIZIN, Erhard Lorenz (Director Marketing), Georgiana Bogdan (Asistent Marketing), Mihai Pârvulescu (Asistent Marketing), au fost implicați în realizarea campaniei.

Bucuresti, 29.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *