free download 78 travel guides written by experts

Lost: Naufragiatii, sezonul 4 – in premiera si in exclusivitate la AXN

AXN – high energy tv –  reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International difuzează din 6 aprilie, de la ora 21:00, în premieră şi în exclusivitate, sezonul patru al celebrului serial de succes Lost:Naufragiaţii.

S-a întâmplat destul de rar în istoria serialelor de televiziune ca un nou sezon al unei serii să îl depaşească în audienţă pe cel precedent. Dar exact aşa s-a întâmplat cu Lost: Naufragiaţii în Statele Unite. Sfârşitul celui de-al treilea sezon a fost atât de plin de suspans încât primul episod al sezonului 4 a adunat un milion de noi spectatori. Este evident că publicul din Europa Centrală/România de-abia aşteaptă să vadă ce va aduce sezonul 4 din Lost: Naufragiaţii unul dintre cele mai populare seriale TV din toate timpurile.

În primul episod din sezonul 4 toţi cei de pe insulă sunt sceptici în ceea ce priveşte cel mai nou vizitator al insulei: Naomi – ei nu ştiu dacă ea spune adevărul şi dacă echipajul despre care vorbşte chiar va veni sa-i salveze. Nesiguranţa este atât mare încât Jack chiar îl atacă pe Locke ceea ce duce la împărţirea supravieţuitorilor în două grupuri. Jack vrea să plece de pe insulă cu orice preţ în timp ce Locke crede că cel mai bine este să rămână…

Mai târziu, îl vedem pe simpaticul Hurely, când pe insulă, când acasă, încă nesigur dacă ceea ce vede este real sau doar halucinează: îi apare Charlie, deşi îl ştia mort, iar  pe insulă când îl vede pe Jacob pe scaun nu este sigur dacă este real sau nu.

În sezonul 4 publicul se va întâlni cu noi personaje. Chiar de la început îi întâlnim pe cei patru membri din echipa lui Naomi care s-au paraşutat pe insulă. Când cele două grupuri se despart, Kate şi Jack întâlnesc un fizician, Faraday (Jeremy Davies – Salvaţi soldatul Ryan/Saving Private Ryan) care, în mod surprinzător, îi ştie numele lui Jack.

Mai târziu, apare Miles (Ken Leung), un chinez destul de agitat care poate comunica cu morţii. Următorul este Lapidus care este interpretat de Jeff Fahey. Iar Locke o găseşte pe Charlotte (Rebecca Mader), aparent o blondă fragilă, antropolog. Ea este înnebunită după povestea şi destinul zborului 815 şi găseşte într-o excavaţie din Tunisia ceva care are extrem de mare importanţă…

Curând aflăm de ce Naomi şi echipa sa au venit pe insulă. Dar când vom afla de ce s-a prăbuşit avionul, dacă supravieţuitorii sunt singuri pe insulă şi ce anume este Dharma?

Cel de-al patrulea sezon al acestui serial foarte popular, extrem de apreciat atât de public cât şi de critici este plin de suprize, mister şi întrebări fără răspuns. Singurul lucru pe care telespectatorul îl poate face pentru a găsi răspunsurile este să se uite la AXN începând cu 6 aprilie, de la ora 21:00 şi să urmărească cel mai nou sezon. Reluarea noilor episoade va fi programată la AXN în fiecare joi, de la ora 23:00.

Pentru mai multe informaţii despre serial şi despre distribuţie, vizitaţi microsite-ul AXN dedicat serialului Lost: Naufragiaţii, sezonul 4: www.axn.ro/lost4. De pe microsite puteţi descărca multe materiale, puteţi participa la jocuri şi aveţi şansa de a câştiga premii AXN. Microsite-ul va conţine un forum şi de asemenea veţi putea vota personajul favorit.

Programe de top la AXN
Grila puternică a canalului AXN include în aprilie primul sezon din Stargate, un serial clasic, cel de-al doilea sezon din Dr. House / House M.D., Eli Stone – un serial din 2008 şi de asemenea Pulsul oraşului / Boomtown şi Oamenii lui Paco / Paco’s Men.

Bucuresti, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *