free download 78 travel guides written by experts

Michele Placido revine la TVR 2 intr-un nou serial

Un tată aproape perfect (UN PAPA QUASI PERFETTO- Italia, 2003)

Cu: Michele Placido, Elena Sofia Ricci

Regia: Maurizio Dell’Orso

Din 26 martie TVR 2 aduce un nou serial ce va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.40. Un tată aproape perfect este o dramă în care rolul principal este interpretat de Michele Placido, cunoscut publicului din serialul poliţist Caracatiţa.
 În acest serial actorul interpretează rolul lui Michele Salvi, un văduv cu şase copii, cel mai mare având 30 de ani, iar mezinul numai 9. Povestea începe în ajunul Crăciunului, prima sărbătoare pe care copiii o petrec fără mama lor. Este perioada dureroasă în care Michele realizează că trebuie de acum să fie şi tată şi mamă. Şi ca şi când acest lucru nu era suficient, situaţia devine şi mai apăsătoare pentru că, pe lângă problemele de acasă apar şi cele profesionale. Michele este directorul unui supermarket care urmează să fie achiziţionat de un mare concern. Şi cum deja Michele are o vârstă, este de aşteptat ca noii proprietari să îl dea afară şi să aducă în locul lui un director mai tânăr şi mai energic. Acest lucru se dovedeşte un adevărat coşmar pentru eroul nostru. Grija pentru viitorul familiei şi teama că vor ajunge cu toţii în stradă îl terorizează în fiecare clipă.

Din păcate pentru eroul nostru, copiii nu-i prea sunt de mare ajutor. Fata cea mai mare este revoltată la gândul că toată lumea aşteaptă ca ea să suplinească rolul mamei pentru fraţii şi surorile mai mici. De aceea, fiind medic stagiar, Caterina decide să plece în Africa în cadrul unei misiuni umanitare. Cel de-al doilea născut al familiei Salvi, Tommaso, parcurge cumva drumul invers. El revine acasă să locuiască cu tatăl, fraţii şi surorile lui după ce a decis să se despartă de soţia cu care nu se mai înţelege. Următorul este Matteo, frumuşel foc şi extrem de talentat la muzică. Fetele roiesc în jurul lui dar, spre disperarea tuturor, este mare ghinionist în dragoste şi  alegerile lui sunt întotdeauna nefericite. Chiara şi Adele se înţeleg ca pisica cu câinele, Adele, mai mică, fiind invidioasă pe succesul surorii ei mai mari la băieţi.  Mezinul familiei, Luca, este cel mai afectat de pierderea mamei şi caută un sprijin în tatăl care, departe de a fi perfect, are deja mai multe probleme decât poate duce.

Întâmplarea face că şi familia în care a crescut actorul Michele Placido a fost una numeroasă. El a declarat că în momentul în care a citit scenariul serialului, s-a regăsit în povestea familiei sale. Aşa că a fost un lucru normal ca, în interpretarea rolului să urmeze exemplul propriului tată care a trebuit să aibă grijă de o familie numeroasă cu opt copii, în care fiul cel mare avea 24 de ani, iar mezina mai puţin de şase.

Din distribuţia serialului, alături de Michele Placido fac parte: Elena Sofia Ricci, Barbara Rizzo, Vincenzo Ferrera, Sabina Began, Luca Bastianello, Francesca Perini, Mattia Cicinelli, Alessandra Acciai şi Monica Scattini.

Bucuresti, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *