free download 78 travel guides written by experts

Este Romania pregatita? Cititi articolul complet al lui Richard Scase

in revista TheInvestor din aceasta luna! www.theinvestormagazine.com

Ascensiunea economiilor din India si China trimite unde de soc in boardurile companiilor europene si americane. Tendinta ameninta liderii multor industrii, in parte pentru ca reprezinta o mare sursa de forţa de munca ieftina. Dar, mai presus de orice, reprezinta o oportunitate. Pana in 2020, consumatorii din India si China vor avea cea mai mare putere de cumparare agregata din orice alta regiune populata a globului. Poate ca cea mai mare parte a cresterii companiei dumneavoastra va fi generata din Vest, dar este foarte probabil sa fiti nevoiti sa priviti si in directia opusa.
Cele mai de succes companii vor fi in viitor cele care vor cauta tot mai departe si in profunzime oportunitati de crestere, un plus de eficienta si grupuri de consumatori valorosi, reuniti prin folosirea celor mai noi informatii si tehnologii de comunicare.

Astazi, majoritatea companiilor sunt aproape implicit „internationale”. Astfel ca daca nu aveti activitati de comert sau parteneri de afaceri peste hotare, trebuie sa luati masuri repede. In caz contrar,  capacitatea de crestere internationala va va fi pusa in pericol si veti pierde teren in fata rivalilor mai dibaci de pe piata locala. Globalizarea se auto-alimenteaza, fiind predestinata sa se miste tot mai repede si sa se consolideze. Companiile mici si mijlocii isi pot stabili puncte de lucru in diverse locatii (pentru a profita de nivelul scazut de salarizare, stimulentele guvernamentale sau expertiza unica), dar le pot administra impreună, ca pe un intreg.

In jurul anului 2015, samburele cunostintelor economice va incepe sa se mute spre est. Cei care fac afaceri in Marea Britanie, Europa sau Statele Unite simt deja asta si se pregatesc corespunzator. Terenul de joc al afacerilor globale se extinde tot mai mult si asta ar trebui sa insemne mai multă prosperitate pentru toata lumea. Corporatiile din Romania si din alte tari central-europene trebuie sa profite de aceste oportunitati intr-un mod la fel de agresiv ca si cele din economiile mature ale Statelor Unite si Uniunii Europene.

Profesorul britanic Richard Scase va fi gazda primului Forum Business Debate din Bucuresti. Pe 17 aprilie, participati la conferinta The Fight for Competitive Advantage, organizata la Hotel Hilton de TheInvestor si ARRP cu sprijinul BRCC.

Detalii despre inscriere, Raluca Goga 0729007144 si Virgil Marinescu 208.28.22

Oferta speciala pana la 31 martie! Locuri limitate!

Bucuresti, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *