free download 78 travel guides written by experts

Loredana, supershow astazi la Chef cu Nae si Vasile

Astăzi, de la 20.20, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru pun la cale un chef cum nu s-a mai văzut! Telespectatorii se vor bucura de numeroase momente de umor, dar şi de muzică pe cinste, aşa cum se face la orice chef ca la carte. În platoul emisiunii va veni astăzi şi Loredana cu muzică de calitate şi un spectacol pe măsură. Tot astăzi, Nae şi Vasile îi vor avea alături la chef şi pe Laurenţiu Duţă, Andreea Bănică, Mandinga, Laura Lavric şi Sofia Vicoveanca.

Rolurile pe care cei doi îndrăgiţi actori le vor interpreta la “Chef cu Nae şi Vasile” sunt care mai de care mai savuroase. Nae şi Vasile vor fi “gravizi” în spital, vorbind despre chinurile prin care trec femeile la naştere. În sketch-ul “Unde sunt zăpezile de altă dată”, un sătean, primarul unei comune şi asistenta lui stau neputincioşi şi aşteaptă să se rezolve de la Bucureşti întreaga situaţie, în timp ce ei servesc o ţuiculiţă.

Nici momentele de travesti nu vor lipsi din această ediţie, Vasile Muraru interpretând o cunoscută vedetă autohtonă. Nae Lăzărescu va interpreta rolul unei vrăjitoare, iar dacă Nae este vrăjitoare, vedeta care va sta faţă în faţă cu ea, în interpretarea lui Vasile Muraru, va fi nimeni alta decât Oana Zăvoranu! Îmbrăcat într-o rochie aurie, cu o coroană aurie pe cap, stând pe un scaun auriu, cu o masă aurie în faţă, Nae Lăzărescu va începe o discuţie spumoasă cu Vasile Muraru în rolul Oanei Zăvoranu.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *