free download 78 travel guides written by experts

Mirela Boureanu Vaida, cum n-ai mai vazut-o

Vezi ce surpriză a pregătit frumoasa prezentatoare duminică la Splendoare de Sărbătoare!

Duminică, în prima zi de Paşte, Antena 1 oferă telespectatorilor săi un program special pentru a petrece în familie. De la 16.30, Mirela Boureanu Vaida le propune celor de acasă să petreacă româneşte într-o emisiune ediţie specială – Spendoare de Sărbătoare. Reprezentanţi de seamă ai folclorului românesc vor cânta în duet alături de copii talentaţi, meşteri populari le vor arăta românilor cum se încondeiază ouăle, iar replicile haioase vor condimenta apariţiile invitaţilor speciali. Îmbrăcată în port popular, frumoasa prezentatoare va fi o gazdă de excepţie pentru invitaţii săi printre care Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Cornelia şi Lupu Rednic, Nicoleta Voica, Gelu Voicu şi Mioara Velicu. Cei de acasă vor avea ocazia de a o descoperi pe Mirela Boureanu Vaida şi altfel decât o ştiau, prezentatoarea apărând într-o rochie neagră foarte provocatoare, într-un moment surpriză la “Spendoare de Sărbătoare”. Despre ce este vorba rămâne de văzut duminică, de la 16.30, la Antena 1!

Cei de acasă se vor reîntâlni cu Mirela Boureanu Vaida şi în cadrul “Varietăţi de Paşte”, program difuzat tot duminică, de la 21.40. Costume fastuoase, strălucire, coregrafie, muzică, acrobaţii, umor, nume mari ale teatrului românesc, acestea sunt doar câteva dintre surprizele de care telespectatorii se vor bucura urmărind spectacolul pus în scenă de Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. Şi de această dată, Mirela Boureanu Vaida va apărea intr-o ipostază inedită, interpretând piesa “Candyman” a celebrei Christina Aguilera, dar şi o melodie a lui Natalie Cole.

Provocarea va fi mare, mai ales că Mirela va trebui să execute şi o serie de prize dificile, fiind ridicată pe braţe, apoi rostogolită pe podea. Concentarea în astfel de momente trebuie să fie maximă a mărturisit frumoasa prezentatoare, iar repetiţiile esenţiale, mai ales că interpretând live, Mirela trebuie să nu lase mişcarea scenică să-i afecteze vocea. Cu siguranţă, costumele, interpretarea Mirelei şi extraordinara coregrafie realizată de Cornel Popovici îi vor ţine aproape de Antena 1 pe cei de acasă pentru a savura fiecare minut dintr-un show extraordinar.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *