free download 78 travel guides written by experts

Lora a fost Cyndi Lauper la „Te cunosc de undeva!”

O asemănare tulburătoare, aşa cum a remarcat juriul!

"Girls Just Want to Have Fun”, aceasta a fost piesa pe care Lora a interpretat-o în rolul celebrei cântăreţe americane Cyndi Lauper. Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul altor concurenţi, machiajul, coafura şi costumaţia au avut o contribuţie importantă în această transformare spectaculoasă. Mai pui şi vocea, atitudinea şi mişcarea şcenică şi obţii, pe bună dreptate, întreaga apreciere a juriului. Andrei Aradits a felicitat-o pe Lora la finalul prestaţiei sale, remarcând că, în acest caz, asemănarea este tulburător de mare. Atât de tulburătoare, încât simpaticul prezentator Cosmin Seleşi nu s-a putut abţine să nu se bucure de fiorul anilor ’80, aşa că, la finalul piesei, s-a întins pe scenă lângă Lora- Cyndi şi dansatoarele ei.

“Te cunosc de undeva!” a luat startul sâmbăta aceasta la Antena 1! Surprizele pe care supershowul le pregăteşte pentru telespectatori nu se opresc doar la transformările incredibile ale concurenţilor. Juraţii vor avea şi ei un rol extrem de important şi, în fiecare ediţie, cei de acasă se vor putea bucura şi de prezenţa inedită a unui invitat surpriză. Săptămâna aceasta, carismaticul prezentator Mircea Badea a acceptat provocarea de a intra în jocul “Te cunosc de undeva!”, acolo unde transformările de senzaţie sunt puse la loc de cinste.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *