free download 78 travel guides written by experts

Jorge – Maximilan cauta fete sofisticate in platou la „Te cunosc de undeva!”

Jorge a impresionat sâmbătă seară juriul de la “Te cunosc de undeva!” cu interpretarea unui personaj autohton şi a unei piese care încă face senzaţie. Este vorba despre celebra “Sophie”, iar asemănarea concurentului cu Maximilian a fost într-adevăr uimitoare. Cu o atitudine pe măsură, după terminarea melodiei, Jorge a pornit să cucerească întreaga audienţă feminină. Aşă că i-a recunoscut Alinei Puşcaş că îi plac fetele sofisticate, încercând apoi să o atragă într-o discuţie întrebând-o dacă face parte din această categorie. Nici Andreea Bălan nu a scăpat de şarmul cuceritorului Jorge – Maximilian care s-a apropiat fără reţineri de masa juraţilor pentru o discuţie cu ea. Jorge nu a cucerit numai prin voce şi atitudine. Andrei Aradits l-a lăudat pe concurent şi pentru tatuajul pe care şi l-a pictat pe mână în culise.

“Te cunosc de undeva!” a luat startul sâmbăta aceasta la Antena 1! Surprizele pe care supershowul le pregăteşte pentru telespectatori nu se opresc doar la transformările incredibile ale concurenţilor. Juraţii vor avea şi ei un rol extrem de important şi, în fiecare ediţie, cei de acasă se vor putea bucura şi de prezenţa inedită a unui invitat surpriză. Săptămâna aceasta, carismaticul prezentator Mircea Badea a acceptat provocarea de a intra în jocul “Te cunosc de undeva!”, acolo unde transformările de senzaţie sunt puse la loc de cinste.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *