free download 78 travel guides written by experts

Logo Bigger lanseaza noul numar al revistei Clubul Sanatatii Walmark

Logo Bigger impreuna cu Walmark Romania anunta lansarea numarului de primavara al revistei Clubul Sanatatii, informeaza un comunicat emis de agentie. Revista, ajunsa la a 8-a editie, se adreseaza intregii familii, fiind impartita in cinci categorii – Clubul Feminin, Clubul Masculin, Clubul Prichindel, Clubul Senior si Clubul Activ. Aceasta contine sfaturi pentru o viata sanatoasa, interviuri si scrisori de la cititorii revistei, dar si un catalog cu produsele oferite de Walmark. Coperta revistei este dedicata Georgianei Dinescu, actrita la Teatrul “Tandarica”.

“Am incercat prin acest numar sa transmitem energia pozitiva a primaverii. Stim ca oamenii isi doresc solutii cat mai sanatoase pentru prevenirea si tratarea diferitelor afectiuni, iar Walmark le ofera aceste solutii. Piata suplimentelor alimentare este in continua crestere, acest lucru datorandu-se efectelor benefice ale acestora asupra organismului”, declara Ionela Nicolau, director de marketing Walmark Romania.

Revista a fost tiparita in 150.000 de exemplare si este distribuita gratuit membrilor activi ai Clubului Sanatatii Walmark.

Echipa implicata in dezvoltarea proiectului:
– Din partea Walmark: Ionela Nicolau (Marketing Director), Alexandra Mihaescu (Manager Clubul Sanatatii)
– Din partea Logo Bigger: Iosif Oprescu (Managing Director), Matei Arnautu (Art Director), Stefan Plesca (Copywriter), Mihai Nistor (Account Executive), Matei Barbulescu (PR)

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *