free download 78 travel guides written by experts

Naturlich, dublu-premiat in cadrul competitiilor de rebranding

Rebrand 100 Global Awards si Transform Awards 2012

Producătorul român de mobilier Larix a fost premiat la nivel mondial, în cadrul competiţiilor de branding Rebrand 100 şi Transform Awards 2012, pentru conceptul de retail Naturlich. Larix este primul retailer de mobilier din România care obţine recunoaştere internaţională pentru identitatea vizuală fără precedent, perfect aliniată poziţionării Naturlich pe piaţa de profil din România.

”Premiile obţinute în cadrul celor două competiţii de branding sunt o recunoaştere a direcţiei generale pe care o urmează business-ul Naturlich – excelenţă şi profesionalism în servicii şi produse, în logistică şi proceduri operaţionale interne puse la punct cu precizie, perfect conturate şi deplin funcţionale în ansamblul pe care îl definesc. Faptul că nu unul, ci două jurii internaţionale ne recompensează, la nivel global, strategia de business, prin recunoaşterea excelenţei identităţii Naturlich, este o confirmare extraordinară şi mult-apreciată a poziţionării noastre în topul jucătorilor din industria de mobilă din România”, spune Ionuţ Militaru, directorul de marketing al companiei Larix.

Brand-ul Naturlich a fost creat în 2011 pentru Larix de către compania de strategie şi design de brand, BrandTailors, programul fiind recompensat anul acesta cu distrincţia Merit, în cadrul competiţiei internaţionale de rebranding Rebrand 100 Global Awards, şi cu Aur la categoria „Cea mai bună strategie creativă de brand” în cadrul competiţiei de transformare de brand Transform Awards.

Naturlich se distinge prin servicii superioare de livrare, preţuri competitive pentru produse de calitate deosebită şi, mai cu seamă prin absenţa cuvântului ”nu” din relaţia cu clienţii, Naturlich vine cu soluţii practice de mobilare şi decorare.

Str. Iernuţeni, nr. 56, t.: +40 265 511 990 e.: hallo@naturlich.ro
Reghin, jud. Mureş f.: +40 265 511 991 w.: www.naturlich.ro

Conceptul de retail Naturlich – mobilier und decoraţiuni, a fost lansat de către compania Larix la începutul anului în curs, fiind operaţionale trei locaţii, Cluj-Napoca, Alba Iulia şi Piteşti. Conceptul de magazin de retail include spaţii generoase pentru show-room, fiind specializat în mobilier de interior pentru living, dinning, dormitor, iar în curând se vor adăuga şi linii proprii de mobilier de bucătărie şi de grădină. Diferenţiatorul acestor linii de produse este tehnologia unică de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv.

Lanţul de magazine Naturlich vizează o cifră de afaceri in crestere semnificativa anul acesta. Se vor deschide 5 noi locaţii în 2012 prin rebranduirea unor locaţii actuale în Sibiu, Tg Mureş, Bistriţa, Baia Mare şi Mediaş şi în plus se vor inaugura alte 5 locaţii în puncte strategice ale României.

Rebrand 100 Global Awards reprezintă cea mai mare competiţie globală pentru proiecte de repoziţionare de brand, rebranding şi transformare de brand.

Transform Awards este cea mai mare competiţie de transformare de brand din Marea Britanie care permite companiilor de profil şi clienţilor acestora să obţină recunoaşterea internaţională a excelenţei în rebranding.

Bucuresti, 27.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *