free download 78 travel guides written by experts

Liviu Hodor a aflat ultimele trenduri din muzica electronica chiar de la David Guetta

În aşteptarea Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance al anului, care va avea loc pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn, Liviu Hodor s-a pus la curent cu trendurile actuale din muzica electronică la International Music Summit, cel mai important festival de gen din Ibiza.

“Cel mai special lucru care s-a întâmplat la acest eveniment a fost faptul că l-am cunoscut pe David Guetta, unul dintre puţinii producători care au reuşit să intre pe piaţa de main din America, cu albumul “One Love”. El a ţinut o conferinţă despre viitorul muzicii electronice, iar apoi am avut ocazia să stăm de vorbă şi i-am povestit câte ceva despre succesul acestui tip de muzică în România şi despre faptul că Liberty Parade adună peste 60.000 de petrecăreţi în fiecare an. Apoi am mers la deschiderea clubului Pacha, acolo unde Guetta ţine în fiecare joi petrecerea “Fuck Me I’m Famous”. La petrecere au fost invitate şi staruri internaţionale ca Will I Am şi Fergie de la Black Eyed Peas, Kelly Rowland, Kid Cudi sau Mark Knight. Clubul a fost full, coada era imensă şi doar cei cu invitaţii puteau intra. Atmosfera a fost nebună!”, a povestit Liviu Hodorla întoarcerea în ţară.

Tot în cadrul International Music Summit, Liviu şi-a promovat piesa “Happy for you”, pentru care a semnat contracte în Rusia, Benelux, Germania, Austria, Elveţia, Polonia, Grecia, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Israel, ţările scandinave şi cele din Orientul Mijlociu. “Urmeză să încheiem înţelegeri şi pentru Franţa, Brazilia, Italia, Marea Britanie şi SUA, a completat el.

Bucuresti, 03.06.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *