metalshow

Liviu Dragnea, primul invitat al saptamanii la „Vorbeste liber!”

Vicepremierul este invitatul lui Sorin Avram, alături de Doru Buşcu, la talk-show-ul de luni, 8 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Luni seară, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să urmărească o nouă dezbatere cu cărţile pe faţă, al cărei protagonist este, alături de gazda Sorin Avram, vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD. Prima ediţie Vorbeşte liber! a săptămânii poate fi urmărită pe 8 septembrie, de la ora 21.00. Emisiunea se transmite şi online, pe www.tvrplus.ro.

Suspendarea preşedintelui, alegerile prezidenţiale ce bat la uşă, migraţia politică şi probleme legate de banii publici sunt subiecte pe care moderatorul Sorin Avram le va aborda în discuţia cu invitatul său la Vorbeşte liber!. În partea a doua a emisiunii li se alătură jurnalistul Doru Buşcu.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1. Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au mai numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană sau Mircea Sandu.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *