metalshow

Constitutia Zambetului

Primul proiect de lege din România prin care orice copil are dreptul la un zâmbet sănătos

Clinica Dr. Melnic, în parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, lansează un nou “proiect de lege”, “Constituția Zâmbetului”, prin care fiecare copil are dreptul la un zâmbet frumos, la o dantură sănătoasă și la o igienă dentară corectă.

Campania de responsabilitate socială “Constituția Zâmbetului” va avea ca timp de desfășurare 14 săptămâni, perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Beneficiarii campaniei sunt copiii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani. Tratamentele stomatologice din cadrul campaniei “Constituția Zâmbetului” vin în completarea tratamentelor gratuite oferite de către stat copiilor din centrele de plasament.

Din dorința de a oferi tratamente stomatologice copiilor cu posibilități materiale reduse, a luat naștere campania socială “Constituția Zâmbetului”. Inițiată de Clinica Dr. Melnic în parteneriat cu Cristina Herea, campania se va derula în perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Prin această campanie se urmărește sublinierea importanței unei danturi sănătoase pentru o viața bună, campania având drept scop prevenirea și tratarea problemelor dentare ale copiilor cu posibilități materiale reduse.

“Mă bucur foarte mult că visul meu de a ajuta copiii defavorizați s-a împlinit. Suntem fericiți că putem să le oferim copiilor din centrele de plasament sau care provin din familii defavorizate tratamente dentare. Copiii vor primi gratuit tratamente dentare în cele mai bune condiții dar și educație medicală pentru a ști cum să-și păstreze dantura sănătoasă. În fiecare an, în prima vineri a lunii octombrie este Ziua Internațională a zâmbetului, sărbătorindu-se toate zâmbetele și faptele bune. Am considerat această sărbătoare cadrul prielnic desfășurării campaniei «Constituția Zâmbetului» și ne dorim ca aceasta să devină o tradiție anuală. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă demararea acestei campanii și mă refer aici la toți oamenii care s-au implicat și au pus suflet” declară Dr. Ion Melnic, specialist în chirurgie dento-alveolară și coordonator al Clinicii Dr. Melnic.

“Cu toții suntem conștienți că nevoile copiilor nu sunt doar cele de bază: o casă, mâncare caldă și haine. Toate aceste nevoi sunt vitale, însă un consult stomatologic ar deveni deja un lux pentru copii defavorizați. La inițiativa domnului dr. Ion Melnic, m-am alăturat cu suflet și drag campaniei «Constituția Zâmbetului», în cadrul căreia medicii din Clinica Dr. Melnic își vor dărui timpul, răbdarea, grija și profesionalismul copiilor mai puțin norocoși. Îl felicit pe domnul dr. Ion Melnic și echipa sa că au înțeles că nu este suficient să îți desfășori activitatea în societate, ci este nevoie și de o dovadă a umanității”, declară Cristina Herea.

Despre Clinica Dr. Melnic

Clinica Dr. Melnic a fost înființată în anul 2012 și cuprinde servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondonție, ortodonție, estetică dentară. Echipa este formată dintr-un specialist în chirurgie dento-alveolară, trei medici stomatologi, un specialist în parodontologie, unul în edodonție, unul în ortodonție, un tehnician dentar și trei asistente. Clinca Dr. Melnic se adresează atât pacienților din țară cât și din străinătate pentru servicii de stomatologie de înaltă calitate, adresate atât adulților cât și copiilor.

Localizată în apropierea stației de metrou Dristor 2, Clinica Dr. Melnic stabilește cele mai noi standarde de calitate în tratamentul dentar modern, folosește cele mai complete tehnici estetico-dentare și ȋmbină calitatea și siguranța serviciilor oferite. Clinica oferă pacienților săi servicii stomatologice moderne prin materiale de top, aparatură și echipamente de ultimă generație, acordând o atenție deosebită sterilizării și dezinfecției. Clinica Dr. Melnic își defășoară activitatea pe 2 etaje și un total de peste 200 metri pătrați. În acest spațiu sunt amenajate 2 săli de așteptare, 4 săli de tratament, dintre care una este destinată tratamentelor chirurgicale și alta consultațiilor și tratamentelor de urgență, cabinet de sterilizare, sală de radiografie și laborator de tehnică dentară.

Clinica Dr. Melnic a avut anul trecut o cifră de afaceri în valoare de 515.000 lei, iar Dr. Melnic (coordonatorul clinicii) estimează pentru anul 2014 o creștere de cel puțin 20% a cifrei de afaceri. Segmentul pacienților străini a reprezentat circa 15-20% din totalul încasărilor de anul trecut. În primul trimestru al acestui an, clinica a înregistrat o cifră de afaceri de 200.000 de lei, în creștere cu aproximativ 10% față de intervalul similar al anului trecut.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Clinica Dr. Melnic – //clinicadrmelnic.ro/wp/ – și pagina de Facebook Clinca Dr. Melnic.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *