free download 78 travel guides written by experts

Lindab sustine proiectul Big Build al Habitat for Humanity Romania

· Specialistii si voluntarii Lindab monteaza in timp record acoperisurile a 10 case pentru familii defavorizate

Lindab anunta o noua colaborare in cadrul parteneriatului pe termen lung cu fundatia Habitat for Humanity, prin implicarea in proiectul international BIG BUILD. Sub sloganul ”10 pentru Big Build”, Lindab este parte activa a proiectului prin care fundatia si-a propus sa ridice 10 case intr-un timp record de 5 zile. Astfel, in saptamana in curs (3-7 octombrie 2011), in jud. Prahova, la Baltesti, alaturi de Habitat si de aproximativ 250 de voluntari, Lindab si-a propus sa schimbe fundamental o comunitate si sa contribuie la o viata mai buna pentru 10 familii cu posibilitati financiare modeste. Implicarea companiei consta in oferirea de sisteme complete de acoperisuri pentru cele 10 case si contributia voluntara a specialistilor Lindab, angajati si parteneri ai companiei, care sa asigure calitatea montajului in timp record.

“Am spus DA fara ezitare cand ni s-a propus concret sa ne implicam in acest proiect. Consideram ca astfel returnam comunitatii parte a investitiilor acesteia in business-ul Lindab. Si pentru ca proiectele pe tema responsabilitatii sociale sunt multe si variate, alegem sa ne implicam indeosebi in cele in care reusim sa oferim comunitatii ajutor real. Big Build ne confirma inca o data, prin ambitia si profesionalismul cu care este implementat, ca parteneriatul nostru pe termen lung cu Habitat for Humanity a fost o decizie foarte buna. Suntem incantati sa ne implicam activ in desfasurarea acestui proiect si sa construim impreuna cu partenerii nostri un viitor mai bun pentru aceste familii. La fata locului am voluntariat alaturi de aproximativ 150 de voluntari din Irlanda de Nord si 100 de voluntari romani si de alte nationalitati, iar experienta castigata este fantastica din toate punctele de vedere!”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Parteneriatul Lindab cu Habitat for Humanity Romania a inceput in 2010, cand Lindab a contribuit la ridicarea a 8 case pentru sinistrati la Dorohoi, in urma gravelor inundatii din iulie 2010.

Mai multe detalii despre amploarea si ambitiile proiectului BIG BUILD se gasesc pe site-ul dedicat www.bigbuild.ro.

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *