free download 78 travel guides written by experts

Lindab Romania propune un pariu sigur – campania promotionala a lunii mai

Sub sloganul „Pariaza pe Lindab si castiga 30% in luna mai!”, Lindab demareaza o campanie promotionala, destinata domeniului Rezidential. Promotia include sistemele de acoperis din tigla metalica Nordic 400, sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, elementele de siguranta pentru acoperisuri Lindab Protectline si portile de garaj Lindab Doorline. Campania se desfasoara in perioada 6–29 mai 2009 si este sustinuta de toti partenerii nationali Lindab.

Pentru promovarea campaniei a fost ales mediul online, prin plasarea unor web bannere pe site-uri specializate. Totodata, Lindab incurajeaza partenerii din intreaga retea sa foloseasca web bannerele dedicate campaniei pentru a promova aceasta actiune pe propriile site-uri.

„Aceasta actiune face parte dintr-o strategie complexa de campanii pe care o desfasuram in 2009, alaturi de partenerii nostri, pentru a veni in intampinarea clientilor. Vrem sa incurajam initiativelor celor care pretuiesc calitatea, traditia si tehnologia inovatoare din spatele sistemelor Lindab. De aceea, am inclus in aceasta campanie produse din majoritatea categoriilor destinate domeniului rezidential, pentru a multumi un numar cat mai mare de clienti”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Tigla metalica Lindab Nordic (sub-brand al marcii Lindab Topline) este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata de 23 de culori ofera libertate deplina de alegere.

Sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline asigura colectarea eficienta si drenarea precipitatiilor de pe acoperisul casei. Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab ofera cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita.

Disponibile intr-o larga gama tipodimensionala, portile de garaj Lindab Doorline sunt etanse, sigure si de calitate superioara. Componente portilor de garaj Lindab sunt facute sa reziste capriciilor vremii pe o perioada indelungata.

Lindab Protectline include elemente specifice de racordare a sistemelor de protectie la orice tip de acoperis, de la tabla faltuita, tabla cutata sau tigle metalice, pana la tigle de argila sau beton, sindrila bituminoasa, ardezie etc. Lindab Protectline este un sistem complet care cuprinde parazapezi, tije de asigurare, pasarele, scari de perete si acoperis si balustrade, si care respecta normele in vigoare. La cerere, sistemul poate fi livrat in culorile sistemului de jgheaburi si burlane Lindab Rainline.

Bucuresti, 06.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *