free download 78 travel guides written by experts

ViaţaLaServiciu.ro are un an de experienta in campul muncii

Primul portal de partajare dedicat comunităţii celor de la serviciu, www.viatalaserviciu.ro, împlineşte în această lună un an de existenţă, timp în care volumul de conţinut pus la dispoziţia utilizatorilor a crescut semnificativ.    

”ViaţaLaServiciu.ro este un proiect menit să reflecte realitatea de la locul de muncă, să surprindă ceea ce se întâmplă la job, cu bune şi cu rele. Petrecem cel puţin 8 ore pe zi la serviciu, timp în care, cu sau fără voia noastră, suntem martori la întâmplări şi situaţii haioase, distractive sau pur şi simplu mai puţin obişnuite. Viaţa la serviciu are farmecul ei, iar dovadă stau postările de pe site-ul nostru, postări pe care utilizatorii au ales să ni le împărtăşească în acest prim an de existenţă”, a declarat Viorel Apetrei, fondatorul ViaţaLaServiciu.ro, administrator al Headline Software.

De la momentul lansării până în prezent, paginile portalului au fost accesate de peste un milion de vizitatori, numărul de afişări lunare depăşind constant  1,2 milioane. ”Este remarcabil faptul că avem clipuri video care au fost vizionate de peste 100.000 de vizitatori, în condiţiile în care proiectul nostru, atât de nou, este independent, întreţinut şi promovat doar prin forţele proprii”. În ceea ce priveşte profilul utilizatorilor, 70% dintre aceştia sunt persoane tinere, active şi cu posibilitati financiare, având vârsta cuprinsă între 20 şi 40 ani. Din totalul de membri înscrişi pe site, 64% sunt bărbaţi, ponderea celor înregistraţi din Bucureşti fiind de 22%.

Potrivit înregistrărilor de pe site, cele mai vizionate secţiuni sunt ”De la serviciu”, ”Video”, ”Divertisment”  şi ”Incredibil”, dovadă că publicul român este atras de situaţiile reale, amuzante, dar şi de cele excepţionale, ce stârnesc curiozitatea. ”Încercăm să oferim vizitatorilor un conţinut selectiv şi mai ales de calitate, corespunzător temei noastre principale. Acesta este şi motivul pentru care încurajăm postarea de către utilizatori a unui conţinut sugestiv pentru ceea ce facem, conţinut la care se adăugă şi cel realizat de echipa noastră de dezvoltare, prin implementarea unor acţiuni originale”, a adăugat Viorel Apetrei.

Începând cu cel de-al doilea an de existenţă, iniţiatorii  proiectului îşi propun aducerea unor noi facilităţi tehnice platformei existente, dar şi implementarea unor proiecte de conţinut, atât de divertisment, cât şi de dezvoltare personală. De asemenea, o atenţie deosebită va fi acordată în continuare interacţiunii cu utilizatorii, printr-o comunicare permanentă cu aceştia.

Despre ViaţaLaServiciu.ro
ViaţaLaServiciu.ro este un proiect dezvoltat de compania Headline Software. Site-ul cuprinde mai multe secţiuni menite să ofere vizitatorilor nu doar un produs de divertisment, ci şi informaţii cu valoare pentru aceştia. Pe lângă filmuleţe şi imagini surprinse la job, faze incredibile şi clasamente ale colegilor sau colegelor sexy, portalul oferă utilizatorilor informaţii privind modalităţile de petrecere a timpului liber, a concediilor şi vacanţelor, dar şi locurile potrivite pentru pauza de prânz.

Bucuresti, 06.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *