free download 78 travel guides written by experts

Limagrain, cel mai mare producator de seminte din Europa, isi relocheaza birourile prin BNP Paribas

Real Estate

Limagrain investeste in imbunatatirea spatiilor de birouri, relocandu-se prin intermediul BNP Paribas Real Estate in Airport Plaza pe o suprafata de 260 mp.

“Limagrain a fost o tranzactie plina de provocari incheiata in urma unei cautari ce a durat 3 ani, timp in care am pastrat un contact strans cu clientul. Suntem multumiti ca solutia propusa de BNP Paribas Real Estate reflecta cel mai bine imaginea Limagrain si planurile lor de dezvoltare pe piata  locala.” – mentioneaza Irina Andrei, Senior Office Negotiator in cadrul BNP Paribas Real Estate.

Limagrain este o cooperativa agricola internationala specializata in productia de seminte si produse cerealiere. A fost infiintata de fermieri francezi, iar in prezent grupul este cel mai mare producator de seminte din Europa si al patrulea in lume cu o cifra totala de afaceri care se ridica la 343,2 milioane de euro.

“Am ales sa imbunatatim calitatea spatiului nostru de birouri ramanand in aceiasi zona. Limagrain a dedicat acestui scop un buget mai mare decat pana acum pentru contractul lunar de inchiriere, in ciuda provocarilor acestei perioade, avand in vedere ca suntem increzatori in agricultura Romaniei pe de o parte, iar pe de alta parte este foarte important ca imaginea si forta Limagrain sa fie reprezentate corect pe piata locala.” a spus Alina Cretu, Marketing Manager al Limagrain Romania.

Aiport Plaza este situata foarte aproape de Aeroportul International Henri Coanda si ofera acces facil la DN1. Cladirea pune la dispozitie spatii de birouri de clasa A pe o suprafata totala de 5.500mp, distribuiti pe 3 etaje. Pe langa Limagrain, in cladire mai sunt prezenti: Petrom Aviation, FedEx, Alexander Group s.a.

Contractul de inchiriere a fost semnat pe o perioada de 3 ani.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *