metalshow

Lidl ofera tuturor angajatilor sai zile libere de Craciun, in 25 si 26 decembrie

Satisfacţia angajaţilor Lidl este foarte importantă pentru companie.

În acest sens, conducerea Lidl România a decis să ofere tuturor angajaţilor două zile libere de Crăciun.

Mai mult, în luna decembrie angajații Lidl vor primi și tichete cadou.

Având în vedere faptul că perioada ce precedă Sărbătorile de iarnă este una aglomerată pentru cei care lucrează în comerț, dar și pentru că respectă nevoia de timp liber a Echipei de Succes, Lidl România oferă și în acest an o zi în plus de odihnă, cu ocazia Crăciunului. Astfel, Lidl este singura companie de retail din România care le oferă angajaților săi două zile libere cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun.

Astfel, angajații Lidl vor beneficia de zile libere atât pe 25, cât și pe 26 decembrie, pentru a se bucura de momentele de sărbătoare, alături de cei dragi. De asemenea, luna decembrie aduce tichete cadou angajaților, iar copiii acestora au primit daruri din partea companiei, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae.

Clienţii Lidl vor putea achiziționa produsele necesare pentru pregătirea Sărbătorii de Crăciun până pe 24 decembrie inclusiv, urmând ca angajații magazinelor Lidl din toată țara să își reia activitatea începând cu 27 decembrie.

Rețeaua Lidl România numără, în momentul de față, un total de 192 de magazine în toată țara și peste 4.000 de angajați. Aceștia reprezintă Echipa de Succes a Lidl, ce lucrează împreună pentru a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Pe această cale, Lidl România mulțumește tuturor angajaților și clienților săi!

Bucuresti, 16.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *