metalshow

LG lanseaza varianta cu clapeta

pentru fanii Chocolate

LG Electronics, lider mondial în domeniul comunicaţiilor mobile, a lansat terminalul KG810, varianta cu clapetă a deja celebrului model Chocolate.

Ca şi celelalte modele Chocolate, noul telefon cu clapetă KG810 reprezintă un must have, oferind acelaşi design atrăgător şi tastatură senzitivă, modelul KG810 lansând un nou trend în materie de telefoane mobile cu clapetă.

“Acest terminal mobil are un aspect cu adevărat deosebit care denotă eleganţă. Datorită tastaturii senzitive noul model Chocolate este uşor de recunoscut, designul său aducând un plus de individualitate unui terminal deja consacrat”, a declarat dl. Han Khyu, preşedinte LG Electronics România.

KG810 se bucură de aceleaşi caracteristici tehnice de vârf cu care este dotat şi modelul Chocolate: MP3 player ce include un Bluetooth A2DP pentru muzică wireless, memorie internă de 128 MB, cameră video de 1,3 mega-pixeli şi radio FM. În plus, compatibilitatea USB de tip « drag and drop » permite transferul rapid al fişierelor cu muzică.  

Telefonul LG Chocolate a înregistrat un numar record de vânzari de peste 3 milioane de unităţi în întreaga lume, întregirea gamei Chocolate cu modelul KG810 estimându-se ca fiind un element care va duce la continuarea acestui fenomenal succes.

Telefonul KG810 este diponibil în reţeaua Orange, începând cu luna decembrie.

Specificaţii tehnice:
·    Dimensiuni: 92 x 47 x 14.6 mm
·    Greutate: 86g
·    Baterie: 4.2V, 700mAh Li-Poly
·    Timp de convorbire: până la 3,5 de ore
·    Standby: până la 200 de ore
·    Display intern: TFT 2.0”
·    Display extern: TFT 1.17”
·    Cameră: 1.3 mega pixeli
·    Bluetooth A2DP
·    MP3/AAC music player
·    Radio FM

Bucuresti, 4.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *