free download 78 travel guides written by experts

Decembrie – graficul de achitare a pensiilor

In urma discutiilor dintre reprezentantii Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale si ai Postei Romane s-a luat decizia de a modifica, in luna decembrie, graficul de achitare a pensiilor, a altor drepturi de protectie sociala, precum si a ajutoarelor banesti, astfel incat populatia sa primeasca banii inaintea sarbatorilor de iarna.

Astfel, pensiile de asigurari sociale de stat, pensiile pentru agricultori, pensiile militare si ajutoarele banesti se vor achita, la domiciliul beneficiarilor, in perioada 12-22 decembrie. Persoanele care nu sunt gasite la domiciliu de catre factorii postali isi pot ridica banii cuveniti de la oficiile postale la care sunt arondate, pana pe data de 28 decembrie.

Taloanele mov si cele portocalii vor fi distribuite, tot in perioada 12-22 decembrie, la domiciliul beneficiarilor care au optat pentru plata pensiilor si a ajutoarelor banesti in conturi bancare. De asemenea, acestea pot fi ridicate, pana pe 28 decembrie, de la oficiile postale la care sunt arondati beneficiarii.

Bucuresti, 4.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *