free download 78 travel guides written by experts

LG deschide un magazin online de aplicatii pentru telefoanele mobile

Aplicaţii atent selecţionate disponibile pentru descărcare directă

LG Electronics (LG), unul din liderii globali în domeniul comunicaţiilor mobile, deschide un magazin online de aplicaţii pentru telefoanele mobile, LG Application Store, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor de terminale mobile LG. Magazinul online de aplicaţii LG (//www.lgapplication.com) a fost lansat oficial astăzi în Asia, urmând să fie extins în alte 24 de ţări în decursul acestui an. Mai mult, până la sfârşitul anului, numărul de aplicaţii urmează să fie extins la 2000. Printre acestea, peste 100 de programe vor fi disponibile gratuit pentru utilizatorii de telefoane mobile LG.

“Ca răspuns la cererea în creştere a consumatorilor pentru conţinut software, LG îşi extinde portofoliul de aplicaţii şi conţinut”, a declarat Dr. Skott Ahn, Preşedinte al companiei Mobile Communications a LG Electronics. “Am remarcat faptul că utilizatorii nu au beneficiat îndeajuns de rezultatul colaborărilor pe partea de aplicaţii, multe dintre acestea nefiind variante viabile din punct de vedere comercial. Magazinul online de aplicaţii oferit de LG este o platformă care se înscrie în standardele de calitate cu care LG a obişnuit consumatorii, permiţând acestora să se bucure pe deplin de telefonul mobil.”

În scopul menţinerii standardelor înalte de calitate, atât LG cât şi furnizorii de conţinut au selectat atent cele mai potrivite aplicaţii, care au fost supuse unor teste riguroase de calitate, înainte ca acestea să fie disponibile pentru descărcare. Astfel, utilizatorii pot descărca cu încredere aplicaţiile, ştiind că acestea corespund reglementărilor în vigoare în ce priveşte funţionalitatea.

Magazinul de aplicaţii LG este asociat cu LG Mobile Developer Network (//developer.lgmobile.com), o platformă proiectată pentru dezvoltatorii terţi de software, care creează jocuri şi aplicaţii pentru telefoanele mobile LG, aplicaţiile fiind testate prin intermediul programului Virtual Developer Lab, şi descărcate prin programul Over-The-Air. În prezent, site-ul acceptă Java SDK, iar până la şfârşitul anului va fi optimizat pentru OTA D/L, pentru dowloadarea de widget-uri.

Deschiderea magazinului online de aplicaţii LG coincide cu lansarea celui mai nou terminal smartphone LG, model LG-GM730, care a fost prezentat în cadrul târgului CommunicAsia, luna trecută. Pentru a accesa magazinul de aplicaţii LG, utilizatorii pot vizita site-ul www.lgapplication.com de unde pot descărca aplicaţiile, sau pot accesa site-ul direct de pe telefonul LG GM730 prin activarea butonului “Quick key box” din partea de jos a ecranului şi prin atingerea iconului App. Tot mai multe telefoane LG vor fi prevăzute cu funcţii de acces la magazinul de aplicaţii LG.

Bucuresti, 14.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *