free download 78 travel guides written by experts

Community BrandTailors a lansat site-ul Liberty Parade

Community BrandTailors impreuna cu Vibe FM au lansat site-ul Liberty Parade, unul dintre primele proiecte realizate in cadrul companiei de branding digital si continut digital de brand. Conceptul site-ului porneste de la noua identitate vizuala Liberty Parade.

Site-ul Liberty Parade respecta directia vizuala a noului logo Liberty Parade, prin combinarea elementelor iconice. Acestea din urma ofera posibilitatea de personalizare a site-ului in functie de elementul din logo care ii reprezinta cel mai bine pe vizitatori: steaua Converse, flip-flops Havaianas, ochelari de soare, conturul unui iPod sau cusaturile unei perechi de Levi’s. Astfel, site-ul, o ambianta nonconformista care reprezinta tinerii, devine zona de exprimare LIBERA a acestora.

„LibertyParade.com ofera satisfactie maxima intregii echipe implicate, in termeni de concept, strategie si creatie. Am facut o echipa de proiect exceptionala, unde Community Brand Tailors a condus derularea acestuia, iar clientul a oferit constant, input foarte valoros.”, a declarat Monica Mircea, Account Director Community BrandTailors.

La nivel functional, LibertyParade.com este principalul loc de dialog cu fanii evenimentului, secondat de mediile conexe: hi5, Twitter, Facebook, Flickr, Youtube.

„Ne-am dorit un site care sa exprime atmosfera evenimentului si elementul cheie care ii uneste pe toti participantii:libertatea. Am obtinut un proiect reusit in cadrul caruia am beneficiat de o experienta de lucru excelenta, care nu s-a terminat.”, a declarat Victor Dumitrescu Group Web Manager pentru divizia din Romania a Lagardere Active Radio International.

„Pentru ca evenimentul Liberty Parade este construit de zecile de mii de oameni care participa in fiecare an, am dorit ca site-ul nou sa pastreze aceeasi caracteristica si in online:comunitatea. Site-ul este usor de navigat, pe o platforma care permite o interactiune maxima intre fanii evenimentului, oferindu-le posibilitatea sa posteze comentarii si sa acceseze retelele sociale, in cadrul carora sunt deja familiarizati. Atat pe site cat si in mediile conexe, utilizatorii pot urmari sau schimba continut multimedia si impresii despre Liberty Parade. Platforma ofera in acelasi timp si organizatorilor posibilitatea de a pastra si optimiza aceasta interactiune pentru editiile viitoare ale evenimentului.”, a declarat David Stroe, Creative Director Community BrandTailors.

Membrii echipei Community BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Monica Dumitriu – Brand Consultant, Monica Mircea – Account Director si David Stroe – Creative Director. Proiectul a fost realizat cu sprijinul lui Victor Dumitrescu – Group Web Manager pentru divizia din Romania a Lagardere Active Radio International.

Bucuresti, 14.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *