free download 78 travel guides written by experts

IAA Young Professionals anunta Fiesta de la Revolución Publicitaria!

Joi, 16 Iulie, la Trafalgar Pub, începând cu ora 19.30, tinerii din publicitate sunt aşteptaţi la un festin cubanez, în aromă de trabuc şi zumzet de samba. Petrecerea anuală pentru tinerii din marketing şi comunicare devine astfel o tradiţie respectată cu stricteţe de IAA Young Professionals: după evenimentul de anul trecut, vara aceasta suntem pregătiţi pentru prima petrecere tematică IAA YP – Fiesta de la Revolución Publicitaria.  

Lăsaţi-vă purtaţi de ritmul cubanez până la Trafalgar Pub şi păşiţi într-o lume în care meseria de publicitar incită la dans, distracţie şi relaxare în modul caracteristic al IAA Young Professionals – Fiesta de la Revolución Publicitaria! Dansul, muzica şi pasiunea cubaneză se întâlnesc pentru o seară cu originalitatea şi creativitatea tinerilor din publicitate.

Ce presupune întâlnirea tinerilor publicitari? O seară de relaxare şi distracţie în stil cubanez, plăcerea de a discuta şi relaţiona la un pahar de rom şi un fum de trabuc, distracţia de a te întrece în concepte, dar şi în pas de dans caliente, toate acestea fiind ingredientele unei seri şi ale unei petreceri IAA YP cu adevarat reuşite.

Reuniunea tinerilor din publicitate este cu atât mai valoroasă cu cât, pentru noi, networking-ul de înalta clasă se îmbină armonios cu veselia unei seri petrecute împreună. Tonul la distracţie este dat de ritmuri ameţitoare de samba, cărţi de vizită jucăuse şi portofolii de clienţi ameţitoare. Petrecerea tematică în stil cubanez devine astfel cel mai frumos, dar totodată util şi dinamic mod de a încheia încă o săptămână de îndatoriri publicitare.

Nu uitaţi să ne confirmaţi prezenţa şi să vă aduceţi întăriri pentru că se anunţă o seara cubaneză periculoasă. În taxa de intrare – 5 Ron –  este oferit un prim rând de Caliente Drinks din partea casei.

Bucuresti, 14.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *