free download 78 travel guides written by experts

Lenovo IdeaPad U260- primul laptop ultra-portabil de 12.5 inch din lume

E vorba de lux, stil şi performanţă, IdeaPad U260 de la Lenovo se distinge prin linii fine, design minimalistic şi o selecţie de materiale de cea mai bună calitate. Utilizatorii au parte de o performanţă impresionantă, baterie durabilă şi o experienţă multimedia unică datorită celei mai noi tehnologii Intel®.

Laptopul U260 este disponibil în culorile maro mocha şi portocaliu clementină, cu un preţ pornind de la 3999 RON.

Realizat pentru consumatorii care sunt pasionaţi de un stil sofisticat, laptopul U260 combină luxul şi performanţele înalte.

Lenovo anunţă lansarea IdeaPad U260, primul ultra-portabil din lume, oferind utilizatorilor, pentru prima dată, o dimensiune widescreen de 16:9 într-un laptop de 12.5 inch. Cea mai recentă serie de laptopuri IdeaPad U se definește printr-un design de lux, minimalist care include o folie de aluminiu-magneziu, spaţiu de suport din piele pentru palme şi un touchpad din sticlă.

IdeaPad U260: Stil la nivel înalt, într-un laptop

Realizat pentru adepţii unui stil sofisticat, U260 subliniază detaliile premium şi este inspirat de silueta unui jurnal din piele. Laptopul U260 emană eleganţă prin forma sa şi carcasa special concepută dintr-o folie de magneziu-aluminiu, ceea ce îl face mai puternic, mai subţire şi mai uşor. Carcasa exterioară este realizată prin intermediul ultimei tehnologii de turnare prin injecţie.

Spaţiul negru cu model de piele dedicat palmelor este moale la atingere, asigură confort şi sprijin pentru utilizator, oferind în acelaşi timp o înfăţişare de lux. Cadrul din oţel inoxidabil din jurul tastaturii se completează perfect cu textura de piele a exteriorului. Touchpad-ul din sticlă oferă rezistenţă potrivită pentru funcţia multi-touch, precum căutarea fotografiilor cu zoom şi navigarea pe internet. Laptopul U260 este disponibil în culorile maro mocha sau portocaliu clementină.

“U260 evidenţiază atenţia extremă a echipei noastre prin fiecare aspect al designului, de la mecanic la interacţiunea umană cu nuanţe, materiale şi finisaje”, a declarat Yingjia Yao, vice-preşendintele Centrului de Design şi Inovaţie, Lenovo. “Filosofia noastră se bazează pe simplicitatea şi unicitatea designului produselor, iar IdeaPad U260 răspunde acestor cerinţe printr-o selecţie a materialelor de calitate şi ergonomie avansată”.

Confort maxim, performanță maximă

IdeaPad U260 este alegerea perfectă pentru cei care adoră călătoriile sau pentru cei care îşi doresc un laptop clasic în afara biroului, cântărind mai puțin de 2 kg şi măsurând mai puţin de 2 cm grosime. Designul laptopului U260 are curbe elegante, proporţii şi balamale mecanice pentru maximum de confort, astfel poate fi deschis foarte uşor doar cu o mână. Utilizatorul se bucură de un design unic, primul laptop de 12.5 inch cu un procesor Intel® Core™ i7 impresionează prin performanţă şi viaţă lungă a bateriei. IdeaPad U260 poate fi configurat până la 320GB hard disk sau 128 GB memorie SSD asigurând destul spaţiu pentru muzică, fotografii şi filme. Datorită memoriei DDR3 de 4GB, consumatorii se bucură de o experiență multimedia extraordinară atunci când navighează pe mai multe pagini de internet şi folosesc aplicaţii.

“IdeaPad U260 este un laptop de lux pentru cei care au gusturile definite în materie de calitate superioară și eleganță împletite cu libertatea de mişcare” a spus Aurel Neţin, Lenovo Country Manager România și Moldova. “Acesta completează portofoliu Idea, evidenţiază ofertele de calculatoare care promit distracţie şi stil pentru consumatori, fiind nu doar sofisticate dar au şi caracteristici inovatoare. Laptopul U260 se potriveşte în tabloul stilului nostru de viaţă fără a sacrifica excelenţa pentru stil.”

Specificaţii şi caracteristici
· Procesor Intel® Core™ i7
· Până la 320GB spaţiu de stocare şi până la 128GB memorie SSD flash
· Memorie DDR3 până 4GB
· Microsoft Windows® 7 Home Basic sau Premium
· Intel® Advanced Cooling Technology
· Ambient Light Sensors
· Lenovo Active Protection System™
· Difuzoare surround Dolby® Advanced Audio™
· HDMI
· Lenovo Enhanced Experience for Windows 7
· Camera Web integrată
· Greutate: începând de la 1,38 kg
· Dimensiuni: 318x18x204,5 mm (WxHxD)

Preţ şi disponibilitate

Laptopul Lenovo IdeaPad U260 va fi disponibil în țară începând din februarie 2011 la partenerii autorizați Lenovo, începând de la 3999 RON.

Video

Turul designului laptopului IdeaPad U260 cu Yingjia Yao, Vice –președintele Centrului de Inovație Lenovo //www.youtube.com/watch?v=zC9Zv_MDPcI

Turul de produs IdeaPad U260 //www.youtube.com/watch?v=6SFNaYGhqG0

Pentru mai multe știri despre produsele Lenovo, abonează-te la Lenovo RSS sau urmăreşte Lenovo pe Facebook.

Bucuresti, 01.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *