free download 78 travel guides written by experts

Ia-ti o pauza de birou la BOWLING in CLUB OXYGEN

Începând cu data de 31 ianuarie 2011 am dat startul unei competiţii speciale la CLUB OXYGEN din Mall Sun Plaza: Company Bowling Challenge, singurul turneu din România dedicat pasionaţilor de bowling din firme şi companii din toate domeniile de activitate. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să îţi faci echipă de trei jucători şi să vii să te înscrii achitând taxa de 50 de lei de persoană.

La începutul lunii februarie, prin competiţia Company Bowling Challenge, Clubul OXYGEN vrea să scoată oamenii din case şi din birouri, să îşi ia doi prieteni şi să vină în clubul din Mall Sun Plaza. Deschis doar de câteva luni, Clubul OXYGEN a devenit deja unul dintre locurile de întâlnire preferate ale bowlerilor din Capitală. Din data de 2 februarie, va deveni şi locaţia în care oamenii din companii vor veni să intre în competiţia bowling-ului. Până la această oră s-au înscris deja 28 de echipe cu oamenii care provin din diferite companii din domenii precum banking, asigurări, auto, finance, telecom etc.. Meciurile vor avea loc în zilele de miercuri începând cu ora 19.00. Fiecare echipă este formată din trei jucători şi o rezervă Competiţia este coordonată de Marius Piticariu, primul român care a dat scorul maxim – 300 – la bowling şi care este managerul de dezvoltare a Clubului Oxygen.

Atenţie, în cazul în care există doritori pentru Ligă, dar nu au echipă în cadrul Companiei unde lucrează, se vor face echipe mixte! Toţi membrii echipelor vor avea câte un card de membru, care le va oferi avantaje precum 40% discount la plata pistelor şi 10% discount la bar şi restaurant. Cardul va putea fi folosit şi în afara Ligii în interes personal de către membrii echipelor. Acest card va fi achiziţionat de la recepţia Clubului Oxygen cu 100 lei/persoană (preţ la liber 320 lei) şi va avea scris pe el numele echipei.

Toate detaliile competiţiei le puteţi afla de pe blog-ul scoaladebowling.blogspot.com. Finala competiţiei va avea loc pe data de 22 iunie.

“Prin această competiţie ne dorim să aducem oamenii împreună şi să se distreze la bowling. Pentru câteva ceasuri să uite de calculator, telefoane mobile şi alte obligaţii de birou şi să se concentreze doar pe plăcerea de a lovi bila de bowling. Bowling-ul este un sport în care nu te baţi cu cineva, ci doar cu tine. Este vorba despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a repeta o lovitură corectă. Asta duce la performanţă. Ceea ce încercăm să facem la OXYGEN este să creăm jucători şi să le arătăm cât de frumos este bowling-ul ”, declară Marius Piticariu, Manager Dezvoltare Club Oxygen şi iniţiatorul acestui proiect.

La Oxygen avem cele mai performante piste de bowling, dotate cu echipament Brunswick, plus locuri de depozitare a acestuia. Brunswick este liderul mondial în construirea, dezvoltarea şi modernizarea centrelor de bowling. Oxygen dispune de 8 piste de bowling Brunswick din ultima generaţie fiind cele mai performante din România. Echipamentul de bowling al Clubului Oxygen a fost instalat direct de reprezentanţii Brunswick.

Poţi vizita site-ul www.oxygen.com.ro pentru a afla mai multe despre Clubul Oxygen.

Clubul Oxygen este situat în Centrul Comercial Sun Plaza de pe Calea Văcăreşti nr. 319 la etajul 1 având o suprafaţă de 2.000 de metri patri. Locaţia este o destinaţie de senzaţie pentru cei care preferă jocurile – bowling, biliard, dart – alături de prieteni, pentru romanticii dornici să petreacă o seară specială pe terasă sau în restaurantul clubului sau pentru cei cărora le place să se distreze până în zori de zi la sfârşit de săptămâna şi nu numai în zona de club. Părinţii care vin cu copii la club nu tebuie să îşi facă griji pentru că cei mici se pot juca şi zbengui în locul de joacă special amenajat pentru ei sub atenta supraveghere a personalului. La Oxygen veţi găsi 8 piste de bowling, 20 de mese de biliard şi 2 aparate moderne şi inteligente de EURO-DART. Cei care vor să îşi încerce norocul pot profita de sala de jocuri, Clubul Oxygen dispunând de câteva slots machines care nu îi vor lăsa să se plictisească până târziu în noapte.


Bucuresti, 01.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *