free download 78 travel guides written by experts

Laura Cosoi paseste pe covorul rosu al Targului de Carte de la Frankfurt

Laura Cosoi, câştigătoare a celebrului Gourmand World Cookbook Award 2015, categoria Best TV Chef Book – Europe, este invitată la ediția din acest an a Târgului de Carte de la Frankfurt, cel mai mare târg de carte din lume. Laura va susține o demonstrație culinară pornind de la volumul „Rămâi la masă?”, apărut în 2014 la Curtea Veche Publishing.

Prezentarea cărții și demonstrația culinară se vor desfășura joi, 15 octombrie, în intervalul 13:45 – 14:45, în Galeria Gourmet din cadrul Târgului de Carte. Evenimentul va purta numele “Red Carpet in my Kitchen” pentru a ilustra modul în care pasiunea pentru gătit îi completează Laurei viața publică. Vedeta TV va găti două dintre rețetele incluse în volumul “Rămâi la masă?” (Curtea Veche Publishing) în fața unui public format din numeroși agenți literari, editori și specialiști în gastronomie din întreaga lume. Alături de Laura, se va afla și soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Frankfurt Book Fair este cel mai mare târg de carte din lume, cu peste 7.100 de expozanți din peste 100 de țări și cu peste 290.000 de vizitatori. Târgul reprezintă cel mai important eveniment din industria mondială a cărții si a drepturilor de autor. Vor fi prezenți peste 10.000 de jurnaliști și vor avea loc peste 4.000 de evenimente.

Laura Cosoi a fost invitată să susțină această demonstrație de către Gourmand International, organizator al Premiilor Gourmand. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe data de 9 iunie 2015, în Yantai, unde Laura a participat alături de numeroși reprezentanți ai industriei culinare din întreaga lume. Înființate în Franța în 1995, Premiile Gourmand World Cookbook sunt astăzi cele mai prestigioase distincţii din domeniul culinar, putând fi comparate ca importanţă cu Premiile Oscar din cinematografie.

“Rămâi la masă?” de Laura Cosoi , volum aparut in 2014 la Curtea Veche Publishing, este un veritabil jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care vedeta le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet. Reţetele din carte sunt uşor de pregătit, rapide şi pline de ingrediente sănătoase.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *