Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Toamna aceasta, KFC si Pizza Hut cauta noi colegi la targuri de recrutare din Bucuresti si din tara

În această toamnă, lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orașe ale țării: Târgul de Cariere și Angajatori de Top. Reprezentanții celor două companii vor participa la târguri pentru a promova posturile vacante curente, însă și posturi noi ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015.

Prin participarea la aceste târguri, cele două companii își consolidează comunicarea la nivel de brand de angajator, reușind să ofere mai multe detalii potențialilor candidați despre perspectiva unei cariere la KFC sau Pizza Hut. Sunt anunțate atât posturi de Manager Trainee, ce se adresează proaspeților absolvenți care își doresc o pozitie de conducere, cât și posturi pentru completarea echipelor din restaurant, și anume: ospătar, bucătar, casier. Prin intermediul celor două târguri de recrutare amintite, KFC și Pizza Hut ajung în orașe ca: Brașov, Timișoara, Cluj, București, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș.

„Dorim să ne numărăm printre cei mai doriți angajatori pentru tinerii din România. Avem în restaurantele noastre multe exemple de tineri care au fost alături de noi și care și-au construit o carieră atât la KFC, cât și la Pizza Hut. Rețeaua noastră este în continuă extindere și astfel șansele pentru angajați sunt variate”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC şi Pizza Hut România. „Oferim tinerilor posibilitatea de a se dezvolta profesional încă din anii de studenție, fără a avea nevoie de o experiență de lucru anterioară. Printre beneficiile unui job la noi, se numără programul de lucru flexibil și posibilitatea de a lucra alături de o echipă tânără, într-un mediu plăcut”, a adăugat Mark.

Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din România, în cadrul căruia cei interesați pot aplica pentru joburi din domenii variate. Târgul beneficiază de două ediții, una în Timișoara și una în București, având, de asemenea, și o ediție virtuală.

Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere este azi cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Acesta reunește companii ce își doresc să recruteze personal în domenii diverse, de la auto&automotive, la consultanţă, industria alimentară, IT&Software, servicii, producţie&tehnică, recrutare sau retail.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *