free download 78 travel guides written by experts

Las Vegas

Premiera: 1 martie, la Universal Channel

Se difuzeaza de luni pana vineri, la 19.00

De la scenaristul filmului de succes FURIOS SI IUTE (THE FAST AND THE FURIOUS), Gary Scott Thompson, vine acest serial cu actiune incitanta, care urmareste o echipa de supraveghere de elita in timp ce mentine securitatea unuia dintre cele mai mari cazinouri din Las Vegas.

Actorul nominalizat la Oscar si Globul de Aur, James Caan (“The Godfather,” “Misery”) este Ed Deline, şeful pazei unuia dintre cele mai mari cazinouri şi hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru CIA. Împreună cu protejatul lui, Danny (Josh Duhamel, “All My Children”), nascut in Las vegas si fost militar al Marinei SUA, se confruntă cu tot felul de probleme, de la trişori la masa de joc şi ghinioane costisitoare până la cazinouri rivale care le fură clienţii cu mulţi bani.

Ca si cand presiunile slujbei nu erau suficiente, Big Ed il gaseste pe Danny in pat cu singura lui fiica, Delinda (Molly Sims).

Alături de Danny apar Mary, o veche prietenă a lui si care devine intre timp director de evenimente speciale; Mike, valetul atotştiutor; Nessa, frumoasa şefă a angajaţilor de la mesele de joc; şi Samantha, o fostă rivală.

In rolurile principale:

James Caan – Big Ed Deline
Josh Duhamel – Danny McCoy
Nikki Cox – Mary Connell
James Lesure – Mike Cannon
Vanessa Marcil – Samantha “Sam” Jane
Molly Sims – Delinda Deline
Marsha Thomason – Nessa Holt

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *