free download 78 travel guides written by experts

Primele competitii nationale de canotaj din 2011

CAMPIONATUL NATIONAL DE ERGOMETRU, SENIORI SI jUNIORI- INDIVIDUAL SI PE ECHIPE

Bucuresti, Sala de Sport a Grupului Scolar de Constructii, B-dul Nicolae Grigorescu, nr. 12, sect. 3.

Elisabeta Lipa, Valeria Racila, Doina Ignat, Viorica Susanu, Georgeta Damian, Constanta Burcica, Veronica Cochela, Dorin Alupei, Cornel Nemtoc, Valentin Robu, canotori din generatiile de glorie ale canotajului romanesc vor fi alturi de tinerii canotori din loturile de seniori si juniori, in calitate de arbitri, antrenori sau invitati, la prima competitie nationala din acest an, Campionatul National de Ergometru Seniori si Juniori, individual si pe echipe.

Peste 300 de sportivi, categoriile seniori si juniori, din toate cluburile de canotaj din tara, se vor întalni vineri, 18.02.2011, in Sala de Sport a Grupului Scolar de Constructii « Anghel Saligny, din Bucuresti, la traditionalul concurs de vaslit pe ergometru, competitie care va incepe la orele 10.00, cu intrecerile de seniori.

Sportivii de la cluburile: Steaua, Dinamo, Olimpia, Farul Constanta, CSM Iasi, CSM Timisoara; Universitatea Timisoara, Stiinta Constanta; Ceahlaul Piatra Neamt se întrec în prima competitie după cantonamentele de la munte. La sfarsitul concursului, vor fi desemnati campionii nationali – individual si pe echipe la categoriile prevazute in regulament la proba de vaslit pe ergometru.

Accesul presei este liber! Va asteptam la prima noastra competitie din acest an!!

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *