free download 78 travel guides written by experts

Las Fierbinti continua seria episoadelor de succes

PRO TV – lider de audiență

În episodul de aseară, Robi s-a amorezat nebunește de o domniță străină de Fierbinți: verișoara Aspirinei. Îmbrăcat elegant, cu gesturi tandre și timide, Robi a încercat să o cucerească pe Marcela.

Episodul de marți seară a fost urmărit la nivel național de peste 1.9 milioane de persoane. În minutul de aur de la 22:19, peste 2.4 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările din Fierbinți.

În intervalul de difuzare 21:27 – 22:25, pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 11.1 puncte de audiență și o cotă de piață de 24.7%, următorul post clasat înregistrând 7.2 puncte de rating și 16.1% cotă de piață.

Spectacolul de teatru pregătit de Bobiță a stârnit dorințe ascunse ale localnicilor. Nicu Rață este extrem de dornic să țină un mic număr de stand-up înaintea piesei de teatru. Ce succes va avea comediantul, aflați diseară de la 21:30, la PRO TV! Tot atunci, telespectatorii vor putea urmări deznodământul poveștii de dragoste dintre Robi și Marcela.

Celentano este disperat! Simpaticul personaj apelează la ajutorul unei organizații non-profit care ajută persoanele din mediul rural cu probleme sociale. Ce îl frământă oare pe filozoful satului, pe cel mai cunoscut poet din Fierbinți?

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani continuă să scrie istorie!

Bucuresti, 01.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *