Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Copiii sunt premianti la distractie la Scoala Wow din Sun Plaza

În săptămâna 6 – 10 aprilie 2015, copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani sunt aşteptaţi la Şcoala Wow din Sun Plaza Shopping Center, un eveniment ce face parte din programul educaţional Şcoala Altfel.

Şcoala Wow constă într-o serie de ateliere educative şi o expoziţie interactivă bazate pe principiile învăţării experenţiale. Participarea la ateliere este gratuită, înscrierea fiind posibilă în perioada desfăşurării activităţilor, în limita locurilor disponibile.

Atelierele durează 60 de minute fiecare şi au loc în fiecare zi, începând cu ora 10:00, la etajul 1 în zona restaurantelor. Programul complet poate fi consultat pe site-ul Sun Plaza.

La atelierul WOW Labs, copiii se vor transforma în adevăraţi oameni de ştiinţă şi vor realiza diferite experimente precum balonul care nu se sparge când îl împungi cu un băț de frigăruie, balonul rezistent la foc, cursa de baloane sau pompa de apă.

Universul nu va mai fi un mister pentru micii astronomi după atelierul Cunoaşterea Universului, în care se vor prezenta informații practice despre punctele cardinale, eclipse, noţiuni fundamentale despre relaţia dintre Pământ, Soare şi Lună sau despre planetele Sistemului Solar. De asemenea, copiii vor afla mai multe despre constelaţiile Ursa Mare, Regina Cassiopeia, Crux, Orion şi Vânătorul.

La atelierul de magie, copiii vor învăţa diferite trucuri cu monede, eşarfe şi cărţi sub îndrumarea magicianului-animator, care le va dezvălui secretele fiecărei tehnici, astfel încât cei mici să poată reproduce trucurile acasă.

Cum Şcoala Wow are loc în Săptămâna Mare, la două dintre ateliere, participanţii vor confecţiona obiecte pentru decor, tematice. La atelierul de quilling, copiii vor folosi tehnica spiralării hârtiei pentru a decora ouă de Paşti şi a realiza felicitări de Paşti, iar la atelierul de origami vor învăța să confecţioneze coşulețe de Paşti şi iepuraşi din hârtie.

Mişcarea e la fel de importantă în dezvoltarea armonioasă a micilor premianţi, aşa că Viva Sport Club organizează pentru Şcoala Wow un program sportiv şi distractiv, menit să-i umple de energie pe participanţi.

Atelierele sunt completate de o expoziție interactivă cu cinci jocuri menite să stimuleze atenția, îndemânarea, viteza de reacție şi memoria vizuală a vizitatorilor. Printre jocurile disponibile se numără reflexometrul cu 8 butoane, cutii cu obiecte ghici?, masă cu magneți şi planul înclinat. Expoziţia este amenajată tot la etajul 1, în zona restaurantelor şi poate fi vizitată în timpul programului de funcţionare Sun Plaza.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Bucuresti, 01.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *