free download 78 travel guides written by experts

Larisa Toader paraseste Bigger Group

Începând cu 3 iunie, Larisa Toader, PR Director Bigger Group, va înceta colaborarea cu grupul de agenţii Bigger, pentru a se dedica unor noi oportunităţi profesionale. Larisa a înfiinţat Bigger PR în urmă cu 15 luni, coordonându-i activitatea până prezent.

„În urmă cu peste un an, acceptam provocarea Bigger Group de a crea o divizie de PR care să se ocupe atât de promovarea sa, cât şi de activităţile de consultanţă în PR pentru clienţii grupului. Acum, după 15 luni de activitate, Bigger PR a evoluat, câştigând clienţi şi oameni valoroşi, a declarat Larisa Toader. Pentru mine a sosit momentul de a accepta şi alte provocări profesionale. Larisa Toader are o experienţă de peste 8 ani în relaţii publice şi comunicare, derulând atât activităţi de comunicare corporată şi de brand, cât şi campanii de responsabilitate socială corporatistă şi evenimente BTL. Anterior activităţii de la Bigger Group, a lucrat pentru Prais Corporate Communications.

Până în prezent, Divizia de PR condusă de Larisa Toader a lucrat pentru 23 de clienţi, printre care Agroli, Ascendis, Brailact, BSR Group, CitiFinancial, De Silva, Event Plus, Esprit, Fuchs, Ministerul Afacerilor Externe, Peter Murray, Planorama, Prima Pensie, Reduccino (Unicoms), Teknosa etc.

Bucuresti, 02.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *