PR Summit 2021

Lansarea noii versiuni a solutiei GPS Magellan ProMark3 RTK

Liderul solutiilor GPS L1 pentru geodezie ofera acum cea mai convenabila solutie în timp real cu acuratete centimetrica

Construit pe structura sistemului GPS ProMark – cel mai vandut sistem GPS L1, Magellan a anuntat pe 5 iunie lansarea ProMark3 RTK, sistem GPS construit pentru a asigura topografilor o solutie in timp real cu precizie centimetrica. Astfel, de astazi inainte, topografii pot extinde activitatea lor prin utilizarea solutie ProMar3 RTK cu o investitie minima comparativ cu sistemele celorlalti competitori. ProMark3 RTK include noi functii de lucru in timp real care se adauga la deja existentele functii pentru post-procesare si caracteristici GIS.

“Magellan are un lung trecut in care a demonstrat ca este in fruntea inovatiilor adaugand continuu noi si noi solutii in domeniul masuratorilor si GNSS. Noi dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse pentru GNSS care sa rezolve exact cerintele acestora.” a declarat Nelson Chan, Magellan’s chief executive officer. “ProMark3 RTK reprezinta exemplul perfect de solutie pe care numai Magellan o poate oferii efectiv pietei – acuratete, fiabilitate, usurinta in utilizare si valoare adaugata crescuta intr-un singur produs.”

ProMark3 opereaza in doua moduri; base + rover sau numai rover. Rover-ul poate fi conectat la or retea care emite corectii in timp real utilizand o conexiune de tip GPRS-telefon mobil, utilizand NTRIP si direct IP. Al doilea mod de operare RTK, base + rover, ofera un sistem cu radio incorporat care nu necesita licenta or o configuratie separata, fiind complet integrat in ProMark3 RTK.

Tehnologia BLADE™ – solutie proprietara Magellan pentru GNSS – permite ProMark3 RTK sa realizeze in tehnologie simpla-frecventa masuratori RTK utilizand un sistem GPS portabil, foarte usor. Aceasta tehnologie exclusiva utilizeaza doua sisteme de sateliti (GPS + SBAS) pentru a realiza o initializare rapida, fiabilitate si acuratete in timp real, facand astfel din ProMark3 RTK noul sistem de referinta pentru masuratorile RTK.

ProMark3 RTK ofera deasemenea ca optiune suplimentara FAST Survey™. Acest software avansat pentru lucru in teren se regaseste in utilizare pe multe sisteme RTK scumpe si face astfel posibil ca utilizatorii cu experienta sau cei novici sa realizeze un proiect complet de masuratori, incluzand trasare, executie de drumuri, combinarea proiectelor in asociere cu statiile totale si multe altele.

Utilizatorii ProMark3 pot upgrada sistemele existente la noile versiuni RTK. Promark3 RTK este planificat pentru lansare la sfarsitul lunii Mai. Pentru mai multe informatii privind produsele   Magellan Professional , GIS and GNSS board solutions, vizitati pro.magellangps.com sau www.cadsolutions.ro

Despre Magellan
Magellan este lider de piata  in domeniul GPS-urilor pentru consumer, topografie, GIS si OEM GNSS. Recunoscut ca un inovator in domeniul industriei, Compania este creatorul lui ProMark™, cel mai bun receptor GPS simpla-frecventa de pe piata, al celui mai premiat sistem de navigatie portabil pentru autoturisme Magellan® RoadMate™, si al sistemului de navigatie Hertz NeverLost® pentru autoturisme. Sediul companiei este situat in Santa Clara, California, SUA iar sediul european in Carquefou, Franta.

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *