free download 78 travel guides written by experts

Specialisti internationali de marca in advertising si marketing

In data de 12-13 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cinci specialisti internationali in marketing, advertising, media si digital vor fi invitatii speciali ai evenimentului IDEA FORUM: Russell Davies (Open Intelligence Agency), Keith Lewin (BBDO), Faris Yakob (Naked Communication), Iain Tait (Poke London) si Chris  Jackson.

Organizat de Evensys, IDEA FORUM isi propune sa urmareasca pe parcursul celor doua zile cele mai inovative zone ale comunicariii contemporane.

In prima zi, cea dedicata conferintelor, invitatii internationali isi vor argumenta opiniile in cadrul celor patru sesiuni planificate- marketing, creativity, strategie si interactive, iar in 13 iunie, trei dintre specialistii londonezi vor sustine seminarii extinse pe new media, planning si marketing communication.

IDEA FORUM este un eveniment realizat sub egida Evensys Conferences, in parteneriat cu GRAFFITI BBDO, Pepsi, Lipton si Beko. Partenerii media ai evenimentului sunt Sapte Seri, Gazeta Sporturilor, Wall-Street, IQ Ads, Hot News, IAA., Vodanet si ejobs.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteti accesa  www.ideaforum.ro.

DESPRE INVITATI:
RUSSELL DAVIES este considerat parintele planning-ului modern si a lucrat la Wieden + Kennedy, pe branduri ca Nike (ca planner global) Microsoft sau Honda. De anul trecut s-a decis sa se lanseze in afaceri pe cont propriu, alegand sa isi fondeze o firma de consultanta: Open Intelligence Agency, o companie de consultanta in comunicarea de branding globala.

KEITH LEWIN este castigator a numeroase premii internationale si are o experienta de 30 de ani in advertising, petrecuti in cadrul unor agentii precum Young&Rubicam, D'Arcy, McCann-Erickson.In prezent, este directorul de creatie international al BBDO pe contul Masterfoods si unul dintre consultantii "Global Faculty of BBDO University.

FARIS YAKOB este strategic planner si expert in comunicare transmedia, fiind recunoscut drept un veritabil digital ninja. Reprezinta Naked Communication, agentie de media si generare de content ce are in portofoliul ei conturi precum Sony, 118-118, Orange.

IAIN TAIT ocupa pozitia de strateg in cadrul celei mai creative agentii de digital communication din Londra, castigatoare a numeroase premii precum Webby, BAFTA, Revolution Magazine si avand in portofoliu clienti precum American Express, Orange, Yahoo.

CHRIS JACKSON, fost consultant pe strategie la McKinsey & Company, si-a inceput cariera la BBC ca realizator de programe radio. In prezent, este consultant independent in industria radiodifuziunii

Bucuresti, 11.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *