metalshow

Supermodelul Kendall Jenner Dazzles ȋntr-o şedinţă foto extraordinară pentru lansarea noii game de ȋngheţată Magnum Double

Fotografiile realizate de renumiții fotografi de modă Mert & Marcus, inspirate de latura extrem de îndrăzneaţă a supermodelului, au fost prezentate la CANNES

Ȋngheţata Magnum, brandul sinonim cu „plăcerea imposibil de îmblânzit”, a dezvăluit fotografiile incredibile ale supermodelului Kendall Jenner Dazzles.

Realizate de controversații fotografi de modă Mert Alas și Marcus Piggott, fotografiile din seria Ascultă-ți instinctul. Îndrăznește mai mult! marchează lansarea noilor variante Magnum Double – cele mai noi şi mai ispititoare îngheţate din gama Magnum.


Inspirată de cei care nu se tem să profite de orice clipă şi să spună „da” chiar şi celor mai mari provocări, sesiunea foto surprinde secvenţe din viaţa supermodelului în care aceasta îndrăzneşte să „elibereze fiara din ea”. Întregul show, constând în 10 ipostaze foto uluitoare şi un incredibil filmuleţ în care Kendall este vedeta alături de noile îngheţate Magnum Double Chocolate si Magnum Double Caramel, a fost dezvăluit în cadrul universului provocator Magnum de la Cannes Film Festival.

„Pentru această colaborare cu Magnum, mi-am amintit cu plăcere de acele momente de maximă îndrăzneală din viaţa mea, atunci când mi-am asumat cu adevărat atitudinea pe care o exprimă ideea campaniei. Având o carieră agitată şi un program foarte încărcat, este foarte uşor să treci cu vederea astfel de lucruri, dar a fost o excelentă ocazie să-mi aduc aminte de acele vremuri când acţionam fără să stau prea mult pe gânduri. Sper ca expoziţia să fie o sursă de inspiraţie pentru toată lumea şi să îndemne oamenii să fie mai îndrăzneţi.”, spune Kendall.

Ȋndrăzneşte să fii ceea ce îţi doreşti

Prima ipostază din colecţia foto surprinde atitudinea hotărâtă pe care a avut-o Kendell în momentul în care s-a decis să urmeze cariera de model. La vârsta de 14 ani, a intrat în liga supermodelelor de succes şi de atunci nu a mai privit înapoi. A avut curajul de a îşi urma visul, iar restul e istorie.

Mert & Marcus spun: „Ne-am dorit ca acest shooting să suprindă cu adevărat inocenţa lui Kendall înainte ca ea să devină un supermodel şi să arate sclipirea din ochii ei, prin care îşi exprima atitudinea îndrăzneaţă.”

Ȋndrăzneşte să fii în centrul atenţiei

Imaginea elegantă a lui Kendall într-o ipostază fabuloasă vorbeşte despre imensul său success în calitate de supermodel internaţional. Să fii vedeta prezentărilor de modă ale celor mai mari branduri din lume, ca model al Society Management (una dintre agenţiile de modă de elită la nivel global) este dovada de ambiţie şi dorinţa de a-și asuma riscuri, exact ceea ce a ajutat-o să înflorească în lumea modei.

„Ne-am dorit ca această ipostază să fie una puţin mai dramatică, care să poată exprima atitudinea neînfricată şi determinarea ce o caracterizează pe Kendall.”, recunosc Mert & Marcus.

Ȋndrăzneşte să fii rebel

Uneori, tot ce ai nevoie este doar să te „descătuşezi” şi să te simţi bine alături de prieteni. Cea mai mare dovadă de îndrăzneală a lui Kendall este chiar să râdă din toată inima şi să se elibereze. Cu un program atât de încărcat precum al ei, este important să te poţi detaşa, din când în când, de lucrurile serioase, şi să redevii tu cea mai importantă persoană din viaţa ta.

Ȋndrăzneşte să faci ceea ce simţi

Este ipostaza ce surprinde îndrăzneala lui Kendall atunci când vine vorba despre viaţa sentimentală. Rezultatul, însă, nu vi-l putem dezvălui. J

Ȋndrăzneşte să-ţi faci timp pentru lucruri plăcute

Momentele de repaus sunt foarte importante pentru Kendall, cu o agendă atât de încărcată precum a ei. Având o carieră solidă într-o industrie dură, Kendall reuşeşte să îşi facă timp şi pentru acele activităţi care o ajută să se menţină fresh. Îndrăzneşte să-ţi faci timp pentru lucrurile plăcute o surprinde pe Kendall îndrăznind să-şi urmeze pasiunea pentru surf.

Despre Magnum

Lansat în 1989, Magnum este prima îngheţată premium, pe băţ, pentru adulţi. Astăzi, Magnum este unul dintre liderii de brand la nivel global, cu vânzări anuale de peste 1 miliard de unităţi.

Mereu surprinzatoare, inghetata Magnum iti aduce acum doua noi motive de placere: Magnum Double Chocolate si Magnum Double Caramel.

Magnum, o placere imposibil de imblanzit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *