free download 78 travel guides written by experts

Lansarea celui de-al patrulea album solo George Baicea – un eveniment powered by Event Plus

Compania de event architecture, Event Plus, cu sprijinul A&A Records, prezintă joi, 13 noiembrie 2008, începând cu ora 21.00, la Hard Rock Cafe Bucharest, cel de-al patrulea album solo George Baicea: “Vintage Stories: Jamming in Germany”. 

George Baicea va cânta alături de Cătălin Răsvan şi Nicu Georoiu, actualii membri ai Blues Bandului George Baicea şi îl va avea ca invitat special pe Steve Clarke.  “Vintage Stories: Jamming in Germany” este înregistrat live în timpul turneului din Germania din anul 2006, avându-i ca invitaţi pe Wolfy Ziegler la bas şi Adrian Militaru – tobe.

„Evenimentul … este un eveniment pentru că în materie de muzică blues, piaţa românească suferă cu succes. George Baicea este de admirat în continuare. Pentru perseverenţa, dar mai ales pentru faptul că orice s-ar întampla el îşi vede de drum. Şi ce este cel mai important, cântă! Mulţi s-au lăudat cu discurile lui Hendrix sau Stevie Ray Vaughan şi nu prea s-a vazut în tot ce au făcut sau cântat. Lui George Baicea i-a ieşit. Bine. Şi-a pus gândurile în fapte şi a apelat la cei mai pricepuţi prieteni. Din România sau nu. Până mai învaţă şi alţii din experienţele altora, ne bucurăm de ce avem. Restul e plăcere!”, a declarat Dan Alexandru, Creative Booking Director Event Plus.

“Lansarea “Vintage Stories: Jamming in Germany” este încă un prilej pentru Event Plus de a contribui la promovarea blues-ului în România. George Baicea este unul dintre cei mai talentaţi chitarişti români din ultimii 10 ani şi suntem mândri să demarăm o colaborare de lungă durată” a declarat Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *