free download 78 travel guides written by experts

www.My-Gift.ro sau cutiile cadou turistice

www.My-Gift.ro sau cutiile cadou turistice, un mod eficient de a-ti premia angajatii sau recompensa partenerii de afaceri. Alege Cultural, Gastronomic, Romantic, Urban Cool, Spa sau Luxury

enLife media prin divizia enLife Travel & Events relanseaza website-ul //www.my-gift.ro, o pagina de prezentare pentru cutiile cadou „ Gift-Boxes” turistice dezvoltate de Grupul Boscolo si promovate in Romania de enLife si Travelante.

Cutiile cadou de tip  Weekend Cultural, Gastronomic, Romantic, Urban Cool, Spa, Luxury sunt doar motivatia de a evada si a petrece in 2 un sejur inefabil intr-o locatie cu totul speciala de 3, 4 sau 5 stele in Europa.

Inovatia acestor Gift-Boxes consta in faptul ca poti alege pe fiecare tip din 15 destinatii diferite, atent selectionate, orice weekend pana la 31 decembrie 2010, incepand de la 249 euro.

Descoperim impreuna oportunitatea de a face un asemenea cadou persoanei iubite lasandu-i flexibilitatea de a alege dintre cele 15 destinatii/tip de pachet,  orice weekend va dori in urmatorii 2 ani dar si de a motiva realmente angajatii merituosi ai unei companii, precum si de a recompensa partenerii de afaceri cu un sejur la alegere pentru o colaborare de succes.

In total mai mult de 90 de locatii grupate in 6 tipuri de Cutii Cadou (Gift- Boxes) cu destinatii de weekend in Europa de la Budapesta pana la Dublin, in hoteluri de 3, 4, si 5 stele incepand de la 249 de euro.

Printre destinatiile acestor cutii cadou putem enumera: O experianta Culturala in Madrid, O experienta Gastronomica in Frascati ( Roma), O experienta Romantica in Paris, O experienta Urban Cool in Dublin, O experienta Spa in Nisa sau o experienta de Lux in Londra.

Cadoul turistic Boscolo My-Gift este premiul special al unei relatii deosebite si al unui parteneriat reusit de business !

Este special, inovator, flexibil si motivant!

Pentru mai multe detalii:
//www.my-gift.ro
//www.enlife.eu

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *